Închide meniul

Şefii lui Dinamo l-au lăsat cu ochii în soare pe Mohammad Murad. Ultimatumul lansat de milionarul care vrea să investească la „câini”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2022, 15:38

Şefii lui Dinamo l-au lăsat cu ochii în soare pe Mohammad Murad. Ultimatumul lansat de milionarul care vrea să investească la „câini

Şefii lui Dinamo l-au lăsat cu ochii în soare pe Mohammad Murad

Captură Facebook Murad Mohammad

Şefii lui Dinamo s-au întâlnit cu Mohammad Murad şi au încercat să-l convingă pe milionarul libanez să investească la Dinamo. Omul de afaceri de 57 de ani s-a arătat dispus să cumpere un pachet de acţiuni, dar a cerut mai multe lămuriri despre situaţia financiară a clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Discuţiile dintre Murad, administratorul special Vlad Iacob şi fani din PCH s-au purtat la o casă de avocatură din centrul Bucureştiului. Astăzi era termenul până la care Mohammad trebuia să primească toate actele pe care le-a cerut. Cel puţin până în acest moment, omul de afaceri nu a primit niciun răspuns la solicitările lui.

Şefii lui Dinamo l-au lăsat cu ochii în soare pe Mohammad Murad

Mohammad Murad are mai multe afaceri în domeniul hotelier şi în industria alimentară. Averea lui este estimată la 150 de milioane de euro. Acesta a lansat un ultimatum şi a precizat că mai este dispus să aştepte până luni.

Încă nu am primit un răspuns exact vizavi de solicitări, dar mai aștept astăzi, cel târziu până luni. Timpul este scurt, trebuie să vedem ce e de făcut„, a declarat Murad pentru gsp.ro.

S-a vehiculat că Mohammad Murad a făcut o ofertă de 1.2 milioane de euro pentru a prelua un pachet de acţiuni. „Nu aș vrea să fac astfel de comentarii, nu sunt potrivite în acest moment„, a fost răspunsul acestuia când a fost întrebat despre suma pe care este dispus să o investească la clubul din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Milionarul a purtat negocieri şi cu Ionuţ Negoiţă, în 2020, fără a mai bate palma pentru a prelua un pachet de acţiuni de la Dinamo. Murad a recunoscut că este bun prieten cu Cristi Borcea şi că e gata să se implice acum pentru a ajuta clubul în cel mai greu moment din istorie.

Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a debutat cu o victorie în Liga 2

Ovidiu Burcă a avut o primă reacţie după ce Dinamo a debutat cu o victorie în Liga 2. „Câinii” au învins-o la limită pe Progresul Spartac, scor 1-0, în primul lor meci disputat în eşalonul secund.

Antonio Bordușanu a fost eroul lui Ovidiu Burcă în confruntarea cu gruparea înfiinţată în 2014. A marcat singurul gol în minutul 27. În minutul 77, de la dinamovişti a fost eliminat Amzar, iar în minutul 90+6 a fost eliminat şi Andrei, de la gazde.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a avut parte de o susţinere masivă, în tribune. Fanii au venit în număr mare la Clinceni, pentru a-şi susţine favoriţii.

Echipa a reacţionat bine chiar şi în inferioritate numerică. Am fost destul de bine organizaţi chiar şi în 10. Am câştigat 3 puncte, în momentul în care ne afăm acum, cu foarte mulţi jucători… cred că au fost 4 sub vârstă. Dinamo are resurse şi cred că uşor uşor o să repunem clubul.

Aportul financiar al fanilor a fost important pentru club. Trebuie să readucem oamenii alături de echipă. Să le dăm satisfacţia că eforturile pe care le fac sunt răsplătite. Răsplata vine prin atitudine, efort sacrificiu„, a declarat Ovidiu Burcă la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și