Închide meniul

Steaua, victorie pe teren propriu cu Ceahlăul! Echipa lui Daniel Opriţa a ajuns la două victorii la rând în Ghencea

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 octombrie 2023, 19:37

Steaua, victorie pe teren propriu cu Ceahlăul! Echipa lui Daniel Opriţa a ajuns la două victorii la rând în Ghencea

Steaua, victorie pe teren propriu cu Ceahlăul

Daniel Opriţa, în timpul unui meci / Hepta

Steaua a obţinut o victorie pe teren propriu cu Ceahlăul! Echipa lui Daniel Oriţa s-a impus cu 3-1 în faţa celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ, în primul meci al etapei cu numărul 11 din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Chipirliu şi David Maftei, cu o dublă, au marcat pentru formaţia din Ghencea, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Mihai Neicuţescu.

Steaua, victorie pe teren propriu cu Ceahlăul!

După înfrângerea de la Slobozia, Steaua a revenit în Ghencea pentru meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Steliştii au disputat primul meci după decizia Curţii de Apel în privinţa palmaresului şi au deschis scorul încă din minutul 12, prin Bogdan Chipirliu.

În prelungirile primei reprize, Bogdan Chipirliu s-a transformat din marcator în pasator. Acesta i-a trimis în careu lui David Maftei, care a marcat primul gol în tricoul „militarilor”.

În debutul reprizei secunde, Mihai Neicuţescu a redus din diferenţă. Golul din minutul 46 nu a contat în cele din urmă, deoarece echipa lui Daniel Opriţa a marcat din nou. În minutul 59, Chipirliu i-a pasat din nou lui David Maftei, iar tânărul de 19 ani a realizat „dubla”. În cele din urmă, jucătorii lui Daniel Opriţa au obţinut cele trei puncte şi au legat două victorii pe teren propriu.

Reclamă

Cu acest succes, Steaua a ajuns la 15 puncte în 11 etape şi a egalat-o pe Ceahlăul în clasament. Aflaţi pe locul 8 în acest moment, „militarii” au şanse mari să cadă în clasament până la finalul etapei. Pentru Steaua urmează duelul de la mijlocul săptămânii viitoare cu Rapid, în Cupa României, după care va merge pe terenul celor de la CSC Dumbrăviţa. De partea cealaltă, Ceahlăul va primi vizita celor de la CSM Slatina.

Comandantul de la CSA Steaua i-a răspuns lui Florin Talpan. Dezvăluirile lui Ștefan Bichir

Ștefan Bichir a dezvăluit faptul că anumiți angajați din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua primesc o sumă de bani pe baza performanțelor. Printre aceștia se numără și Florin Talpan care, potrivit comandatului de la CSA Steaua, și-a primit toate drepturile salariale din punct de vedere legal.

Totuși, Ștefan Bichir nu a dezvăluit suma pe care Florin Talpan a primit-o, având în vedere faptul că sumele primite de către angajați sunt confidențiale.

Reclamă 4 / 0/3

„Fiecare îşi spune punctul de vedere din punctul lui de vedere. E părerea dumnealui. Nu o comentez. V-am spus că şi-a primit toate drepturile salariale legale. Eu vorbesc din punct de vedere legal şi nu din punct de vedere ce crede fiecare că merită.

Toată lumea din clubul Steaua poate merita mai mult, dar noi nu putem să punem în plată decât ceea ce este legal. Sporul este aprobat de ministru în procent de până la 50%, iar domnul Talpan beneficiază de el, dar un procent mai mic. De acest spor nu beneficiază toată lumea, ci doar 5% din numărul de angajaţi raportat la ordonatorul principal de credite. Deci domnul Talpan face parte totuşi dintre cei recompensaţi. Nu ştiu exact (n.r. – suma sporului).

Nu sunt la serviciu şi aceste lucruri sunt confindenţiale. Acest procent nu se micşorează sau se măreşte, ci este acordat în funcţie de cât consideră ordonatorul principal de credite”, a spus Ștefan Bichir, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și