Închide meniul

Tragerea la sorţi a programului Ligii 2 e miercuri (12:00). Aflăm când se va juca Steaua – Dinamo

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2022, 13:38

Reclamă
Tragerea la sorţi a programului Ligii 2 e miercuri (12:00). Aflăm când se va juca Steaua – Dinamo

Tragerea la sorţi a programului Ligii 2 e miercuri (12:00)

Trofeul Ligii 2 / frf.ro

Tragerea la sorţi a programului Ligii 2 se va desfăşura miercuri, de la ora 12:00, la sediul FRF, în sala Nicole Dobrin, anunţă frf.ro. Competiţia Liga 2 se va disputa în două faze. Steaua şi Dinamo vor afla când vor juca meciul direct. Mai jos, puteţi vedea cum se va desfăşura stagiunea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Prima fază a competiţiei, la care vor participa 20 de echipe, va consta într-un sezon regular, doar tur, cu un total de 19 etapea doua fază a competiţiei va consta într-un play-off şi un play-out. La play-off vor participa primele şase clasate, iar la play-out celelalte 14 echipe rămase, împărţite în două grpe, A şi B, cu câte şapte echipe fiecare.
  • Play-off-ul se va disputa în formatul tur-retur, cu un total de 10 etape
  • Play-out-ul se va disputa într-un singur tur, cu un total de 7 etape

Tragerea la sorţi a programului Ligii 2 se va desfăşura miercuri

  • Împărţirea celor 14 echipe din play-out în cele două grupe se va face în conformitate cu următoarea schemă, aprobată în cadrul Comitetului Executiv al FRF din 18 august 2020, în funcţie de locul ocupat la finalul sezonului regular, după cum urmează:
  • Grupa A: locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19
  • Grupa B: locurile 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20
  • La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Superligă, în timp ce ocupantele locurilor 3 şi 4 vor juca meciuri de baraj în dublă manşă, cu ocupantele locurilor 7 şi 8 din play-out-ul Superligii, după următoarea schemă:
  • Locul 3 din Liga 2 contra locului 8 din play-out-ul Superligii
  • Locul 4 din Liga 2 contra locului 7 din play-out-ul Superligii
  • Echipele gazdă din manşa tur a barajului vor fi stabilite prin tragere la sorţi.

Cum va arăta sezonul 2022-2023 din Liga 2

  • În ceea ce priveşte retrogradarea, din fiecare grupă a play-out-ului vor retrograda direct echipele clasate pe locurile 6 şi 7, în timp ce ocupantele locului 5 din fiecare grupă vor juca un meci de baraj în dublă manşă pentru menţinerea în Liga 2 Casa Pariurilor. Echipa gazdă din manşa tur a barajului va fi echipa din grupa A.
  • Dacă se retrag echipe în timpul sezonului regular, numărul de retrogradate se va micşora corespunzător, însă împărţirea în cele două grupe se va face în acelaşi mod, luând în considerare locurile echipelor retrase ca fiind ultimele.
  • În ceea ce priveşte ordinea retrogradării în Liga 3, aceasta este dată în primul rând de poziţia ocupată la finalul play-out-ului, iar apoi, în cazul a două echipe aflate pe acelaşi loc în grupe diferite, de punctele acumulate la final de play-out.

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:48

VIDEOCum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

18:29

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

18:27

Gigi Becali a spus cine sunt patronii din Liga 1 care l-au felicitat pentru victoria cu PAOK: „N-a mai putut să doarmă”

18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și