Închide meniul

Un milionar român, aproape să se alăture noilor acţionari de la Dinamo: „Aş fi putut să investesc de acum doi ani!”

Viviana Moraru Publicat: 11 martie 2023, 10:24

Un milionar român, aproape să se alăture noilor acţionari de la Dinamo: „Aş fi putut să investesc de acum doi ani!

Ovidiu Burcă a anunțat că jucătorii de la Dinamo și-au primit salariile, înaintea derby-ului cu CSA Steaua

Ovidiu Burcă şi jucătorii lui Dinamo, fericiţi după o victorie / Hepta

  • Un milionar român, aproape să se alăture lui Dinamo

Un milionar român este aproape să li se alăture noilor acţionari de la Dinamo, pentru a investi la clubul din Ştefan cel Mare. Gheorghe Manole, un cunoscut om de afaceri din domeniul energiei regenerabile, s-a arătat dispus să vină alături de Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu, cei care recent au preluat clubul de la Dorin Şerdean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu sunt reprezenţatii firmei Red&White, firma care deţine aproximativ 80% din acţiunile lui Dinamo. Aceştia doi au anunţat că sunt în căutare de noi oameni care să investească la clubul alb-roşu.

Un milionar român, aproape să se alăture noilor acţionari de la Dinamo

Gheorghe Manole a confirmat faptul că se află în negocieri cu oficialii de la Dinamo, pentru a se alătura noului proiect. Omul de afaceri s-a declarat dinamovist pur-sânge, şi susţine că le va da un răspuns şefilor din Ştefan cel Mare în două săptămâni.

Reclamă

„Am discutat cu Andrei Nicolescu. Îmi place ideea de a investi la Dinamo, cred în ea, trebuie să îmi pice și bine. Aici mă refer la anumite socoteli pe care le avem (n.r. – Eximprod), proiecte în care suntem implicați, acest moment a venit într-o vâltoare în care ne aflăm.

Dacă accept, e bine, am o răspundere importantă. L-am rugat pe Andrei să mă lase o săptămână și o să dau un răspuns. Merg la meciurile lui Dinamo și, mai nou, îmi cultiv și nepotul în acest sens.

Reclamă

Sunt suporterul echipei de 55 de ani. Aș fi putut să investesc de acum doi ani, m-aș fi implicat cu siguranță de atunci, însă nu am fost solicitat”, a declarat Gheorghe Manole, pentru prosport.ro.

Noii conducători de la Dinamo și-au anunțat planurile

Noii conducători de la Dinamo și-au anunțat planurile pe care le au la conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, cei care reprezintă firma Red&White, au susținut prima conferință de presă, după ce au cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al clubului alb-roșu. Aceștia au vorbit despre problemele cu care se confruntă echipa, dar și despre obiectivele pe care le au.

„E o onoare să fiu aici, e un club important și creează emoție un astfel de moment. Vrem să facem pași esențiali pentru ca acest club să se reorganizeze. În viitorul apropiat ne vom focusa pe organizarea administrativă a clubului, apoi pe organizarea sportivă. Există trei piloni esențiali pentru managementul imediat al clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Din punctul nostru de vedere, e mult mai importantă eficienta utilizare a banilor. Ăsta trebuie să fie dezideratul tuturor care se gândesc cum iese Dinamo din insolvență. Orice sumă ar fi necesară ieșirii din insolvență, ea trebuie să fie utilizată corect.

Suma de 12 milioane e necesară pentru a dezvolta sănătos clubul. Ne dorim chiar și în zona sportivă să progresăm pas cu pas, ne dorim să avem o tipologie pentru a dezvolta echipa de fotbal. Faptul că noi vom da două milioane de euro și aducem o vedetă nu înseamnă că ne rezolva problema”, a declarat Andrei Nicolescu, la prima conferinţă de presă, de după preluarea lui Dinamo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”