Închide meniul

Unirea Slobozia – CSA Steaua 2-2. „Militarii” au făcut un nou pas greşit în Liga 2. I-a încurcat Costel Enache

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 februarie 2023, 18:22

Unirea Slobozia – CSA Steaua 2-2. „Militarii au făcut un nou pas greşit în Liga 2. I-a încurcat Costel Enache

Daniel Opriţa rămâne la CSA Steaua

Daniel Oprița, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Unirea Slobozia – CSA Steaua 2-2. Jucătorii antrenaţi de Daniel Opriţa s-au încurcat în etapa a 17-a din Liga 2 şi riscă să fie egalaţi la puncte de principalele urmăritoare. A fost un nou pas greşit făcut de „militari”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii au deschis scorul încă din minutul 4, după o gafă a defensivei adverse. Portarul Sloboziei, Păduraru, a respins într-un coechipier, iar mingea a intrat în propria poartă. Gazdele au restabilit egalitatea până la pauză, prin Ciprian Rus.

Unirea Slobozia – CSA Steaua 2-2

Golgheterul ligii secunde s-a făcut remarcat în repriza secundă. CSA a primit un penalty, iar Bogdan Chipirliu şi-a asumat răspunderea. Execuţia lui, din minutul 56, a fost respinsă în faţă de portarul Sloboziei. Chipirliu a fost pe fază şi a trimis în poartă. A marcat al 12-lea gol stagional!

Bucuria steliştilor a fost de scurtă durată. Două minute mai târziu, Ciprian Perju a făcut 2-2. Slobozia putea chiar să câştige toate punctele, dacă bara nu îl salva pe Dincă în minutul 90!

S-a terminat 2-2, iar „militarii” au avut un start ratat în 2023. Au ajuns la trei meciuri la rând fără victorie în Liga 2. CSA Steaua este lider în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Slobozia este pe 4, cu 30 de puncte.

Reclamă
CSA Steaua rămâne pe primul loc în Liga 2

Care au fost echipele de start:

Unirea Slobozia: Păduraru – Ibrian, Dinu, Lazăr, Toma – Coadă, Prejmerean, Bujor, Silaghi – Afalina, Rus

CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Beța, Sabău, Ilie – Bodișteanu, Bărbulescu, Pacionel, Ad. Popa – Chipirliu, Kayondo

Reclamă 4 / 0/3

Programul etapei a 17-a din Liga 2:

  • CS Minaur Baia Mare – CS Concordia Chiajna
  • SC Fotbal Club Ripensia Timişoara – FC Unirea Dej
  • FC Metaloglobus Bucureşti – ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu
  • AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – AFC Progresul 1944 Spartac
  • CSC Dumbrăviţa – Politehnica Timişoara
  • ACSM Politehnica Iaşi – CSC 1599 Şelimbăr
  • CSM Slatina – Oţelul Galaţi
  • SC Dinamo 1948 SA – AFC Unirea Constanţa

Marius Lăcătuș îi arată cu degetul pe conducătorii de la CSA Steaua

Marius Lăcătuş s-a declarat revoltat de faptul că șefii de la CSA Steaua nu apar mai mult în spațiul public, pentru a da explicații despre ceea ce se întâmplă la clubul bucureștean.

Eu sunt legat sufletește de club. Îți dai seama că, dacă cu mine au început drumul ăsta, din Liga 4, nu pot să mă dezic de echipa asta niciodată și de club. Și normal că sunt alături de ei.

Cineva poate nu s-a implicat sută la sută în proiectul ăsta și nu a luat deciziile cele mai bune. Și trebuie să o facă, pentru că sunt unii care de aia sunt puși acolo. Pe mine mă deranjează că nu prea sunt prezenți. Nici la TV, nici prin presă.

Eu cred că ar trebui să fie mult mai mult prezenți și să dea mai multe explicații, să spună ce gânduri au.

E o situație ciudată, pentru că eu mă pun și în pielea jucătorilor și a antrenorilor. Pleci la drum și, practic, n-ai niciun obiectiv. Poate evitarea retrogradării. Ei sunt acum pe primul loc, nu? Stai pe primul loc și știi că nu poți promova?

Eu nu cred că se va face nimic. Eu le-am spus chiar de când erau în Liga 4, când am vorbit cu comandantul și cu toți cei din conducere care erau implicați, că trebuie să găsim soluții, să găsim oameni care sunt dispuși să investească, să vină lângă club. Și ei au dreptatea lor: «nu mai vrem să se întâmple ce s-a întâmplat în trecut». Adică ei ar dori o asociere, așa se vorbea”, a declarat Marius Lăcătuș, pentru digisport.ro.

Reclamă

Marius Lăcătuș a antrenat-o pe CSA Steaua timp de un an, în perioada iunie 2018 – iunie 2019.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și