Închide meniul

Vali Lazăr, optimist după înfrângerea suferită de Dinamo, în primul amical al verii: „Putem să ne batem la play-off”

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2022, 13:37

Vali Lazăr, optimist după înfrângerea suferită de Dinamo, în primul amical al verii: „Putem să ne batem la play-off

Vali Lazăr a fost dorit de FCSB, pe vreame când evolua pentru Dinamo

Vali Lazăr, într-un meci pentru Dinamo / Profimedia

  • Vali Lazăr, optimist după înfrângerea lui Dinamo cu Chiajna
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Dinamo a pierdut primul amical al verii, 0-1 cu Concordia Chiajna, însă Vali Lazăr este optimist pentru viitorul formaţiei. Mijlocaşul de 32 de ani revine la clubul alb-roşu în cea mai dificilă perioadă, „câinii” retrogradând pentru prima dată în istoria de 74 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Lazăr este aproape de o revenire la Dinamo, din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de CSM Reşiţa. Mijlocaşul de 32 de ani are speranţe pentru noul sezon de ligă secundă, declarând că Dinamo s-ar putea bate la play-off.

Vali Lazăr, optimist după înfrângerea lui Dinamo din amicalul cu Concordia Chiajna

Vali Lazăr a mărturisit că şi-a dorit să vină să ajute clubul din Ştefan cel Mare, în primul sezon din istorie în liga secundă. Mijlocaşul este de părere că se poate bate la play-off în Liga a 2-a, în cazul în care conducerea va mai aduce jucători.

Reclamă

„A fost inițiativa mea să vin, sunt liber de contract. Sunt la cursurile de antrenor în Republica Moldova, mă axez pe asta. Dar în situația în care e Dinamo am dorit să vin și să ajut. Nu-mi imaginam ca Dinamo să ajungă în Liga 2, dar de trei ani se simțea ca ar putea fi această posibilitate.

Sunt foarte mulți juniori, jucători care au fost împrumutați. Suntem câțiva jucători cu experiență, dacă voi semna și eu. Cred că, cu ceva întăriri, putem să ne batem la play-off. Trebuie să-și dea acceptul staff-ul tehnic ca să vin”, a declarat Vali Lazăr, după amicalul Dinamo – Concordia Chiajna.

Reclamă

Totodată, Vali Lazăr a declarat că aşteaptă cu nerăbdare derby-urile cu Steaua, chiar dacă bugetul „militarilor” este considerabil mai mare decât al „câinilor”.

Nu cred că o să-mi dea cel mai mare salariu, vin la Dinamo ca să ajut. E un salariu OK pentru vârsta mea și ce pot să fac. Sper să ne batem pentru play-off, pentru că multe echipe de Liga 2 au probleme. Nu ne interesează problemele privind insolvența.

Sunt obișnuit cu Liga 2, am mai jucat. Jumătate dintre echipe se pun pe două linii și e greu să îi desfaci. E mai bine în Liga 1. Eu zic că Steaua – Dinamo rămâne un derby. Ei sunt mai puternici financiar decât noi, sper să ne ridicăm la nivelul lor”, a mai spus Vali Lazăr.

Reclamă 4 / 0/3

Vali Lazăr revine la Dinamo după doi ani. Mijlocaşul a mai evoluat în două perioade pentru club, între iulie 2013 – iulia 2017, şi între ianuarie 2020 – octombrie 2020.

Cosmin Moţi cere un moment zero la Dinamo şi o dă exemplu pe Rapid

Fostul internaţional român îi sfătuieşte pe „câini” să preia modelul Rapidului şi să înceapă un proiect de la zero.

„Părerea mea personală e că Dinamo ar trebui să înceapă de jos. Să înceapă de la zero un proiect sănătos, în care să fie implicaţi şi fanii pentru că au ajutat foarte mult în ultima perioadă. Cred ca e nevoie de un proiect de la zero, cum s-a făcut la Rapid e cel mai bun exemplu.

E prima data in istorie când retrogradează, dar din păcate asta a fost soarta echipei. Au fost greşeli din toate părţile, greşeli care se vedeau şi de afară. Cu schimbări de patroni, de preşedinţi, de antrenori, de jucători… eu cred că jucătorii nici nu se cunoşteau cu toţii între ei. A fost o degringoladă totală acolo! Nu ştiu dacă se poate continua în Liga 2, dar e nevoie de un nou început curat, plecat de la zero„, a declarat Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”