Închide meniul
EXCLUSIV

Victor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2024, 10:56

Reclamă
Victor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2. Avertisment pentru șefii Armatei

Victor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua

Victor Piţurcă, în timpul unui interviu / AntenaSport

Victor Pițurcă a făcut anunț surprinzător despre CSA Steaua. Fostul selecționer al României a oferit un interviu în exclusivitate pentru AntenaSport și a tras un semnal de alarmă. A lansat un avertisment și pentru șefii Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda roș-albaștrilor și-a reconfirmat susținerea pentru echipa din liga secundă. „Piți” asigură că rămâne fanul grupării din Ghencea și că speră să se rezolve cât mai repede problemele de la club. Își dorește ca echipa să primească dreptul de a promova, dar abia după ce va fi finanțată de firme private.

Victor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua

Pițurcă ia în calcul chiar și un „sabotaj” din interior. Se teme că echipa este ținută de șefii din MApN în liga secundă. Totuși, este convins că, în cazul în care CSA Steaua ar fi reușit să promoveze în acest sezon, ar fi avut grave probleme în Liga 1.

Au apărut niște știri false că n-aș mai fi lângă Steaua. Steaua și în liga a patra dacă va fi, eu tot voi fi lângă Steaua.

(De ce nu se face nimic ca să poată promova echipa?) Fiindcă nu există interes din partea Ministerului. Dacă ar exista interes, Ministrul, Secretarul… sau poate nu sunt lăsați de șeful lor să se implice.

Reclamă

Steaua, într-un fel, poate e mai bine că a rămas în Liga 2. Steaua, dacă ar reveni în prima ligă, ar avea probleme mari. Eu îmi doresc ca Steaua, dacă revine în prima ligă, să se bată pentru campionat, să câștige campionatul, să revină în prim-planul fotbalului european. Pentru asta, trebuie investiții.

Ministerul Apărării nu poate face investiții la echipă, pentru asta trebuie să vină tot firme private. Dacă nu vin, nu ai drept să promovezi„, a declarat Victor Pițurcă în exclusivitate pentru AS.ro.

Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua

Marius Lăcătuş le cere explicaţii celor de la CSA Steaua. Acesta vrea să afle ce au de gând să facă oficialii cu echipa din Ghencea, date fiind şi rezultatele din acest an.

Reclamă 4 / 0/3

„Fiara” este convins că mulţi fani vor începe să o susţină pe FCSB, dacă situaţia de la CSA Steaua nu se va schimba. Acesta îşi doreşte ca un oficial al Ministerului să iasă public pentru a explica ceea ce se întâmplă la echipă.

În ceea ce privește Steaua, eu am mai spus-o de ‘n’ ori. Parcă de acolo nimeni nu-și asumă responsabilitatea de a ieși să spună ce au de gând să facă cu această echipă.

Sunt foarte mulți suporteri steliști, dat atât timp cât nu există un plan de viitor, sigur că lumea încet-încet poate va renunța la ideea de a mai fi alături de Steaua.

Probabil vor fi alături de FCSB, dacă rezultatele vor veni în continuare, poate vreo calificare în cupele europene, în grupe… Lumea poate ar bascula.

Mă refer la lumea care este neutră, nu mă refer la suporterii adevărați ai Stelei, cei din Peluza Sud. Mi-aș dori ca cineva din Minister, cineva din cadrul clubului, iar aici cel mai în temă să spună aceste lucruri ar fi comandantul clubului, să dea o declarație, să iasă cu ceva public.

Atunci să vedem și noi ce se dorește să se facă cu această echipă, pentru că al fi al treilea an când ei nu au drept de promovare, nu? Nu mi se pare un lucru deloc normal„, a declarat Marius Lăcătuş, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și