Închide meniul

Victor Pițurcă, atac incredibil la adresa CSA: „Asta nu e Steaua! Mai bine ne vedem de treaba noastră!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2022, 16:50

Victor Pițurcă, atac incredibil la adresa CSA: „Asta nu e Steaua! Mai bine ne vedem de treaba noastră!

Victor Pițurcă a jucat pentru Steaua

Victor Piţurcă, într-o conferință de presă / Hepta

Victor Pițurcă a avut un discurs dur la adresa conducătorilor de la CSA Steaua, care n-au reușit nici până acum să obțină dreptul de promovare în Superliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă își pierde răbdarea cu generalii de la echipa Armatei. Fostul idol din Ghencea se aștepta ca CSA Steaua să evolueze deja în cupele europene.

Victor Pițurcă i-a făcut praf pe generalii de la CSA: „Asta nu e Steaua!”

E greu de înțeles. Nu știu ce se așteaptă, parcă se așteaptă să cadă ceva din cer. Așteptam ceva, o reacție din partea clubului, din partea Ministerului, să văd că Steaua are drept să promoveze. Dacă începem campionatul iar de maniera asta să nu avem șanse, eu zic să ne vedem mai bine de treaba noastră. Până la urmă, au dreptate cei care strigă că nu e Steaua. Nu se poate așa ceva!

Trebuie să se facă ceva în sensul ăsta, măcar pentru suporterii ăia care vin, merg după echipă indiferent ce se întâmplă. Plus că există acest brand Steaua. Dacă au vrut să se întâmple lucrul ăsta, trebuie să faceți ceva! Ai stadion nou, ai toate condițiile, ne trebuie și echipă.

Eu spun că nici echipa nu e la nivelul a ceea ce înseamnă Steaua. Voiam jucători tineri, care să vină din spate. Mă gândeam ca într-un an, doi Steaua să câștige campionatul, să intre în cupele europene, așa visam. Văd că nici măcar nu avem dreptul să promovăm. Lucrurile stau foarte prost„, a spus Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Reclamă

CSA Steaua a terminat pe loc de baraj play-off-ul din Liga 2 din sezonul trecut, dar echipa Armatei nu a avut drept de promovare pentru că aparține clubului sportiv aflat sub tutela Ministerului Apărării.

Ca CSA Steaua să poată evolua în Superliga, trebuie să-și schimbe forma de organizare, fiind în prezent un club de drept public.

Florin Tănase, „săgeţi” pentru CSA Steaua

Florin Tănase a lansat noi „săgeţi” pentru CSA Steaua. Căpitanul FCSB este de părere că „militarii” nu pot fi numiţi stelişti şi nu înţelege de ce fanii susţin echipa lui Daniel Opriţa.

Reclamă 4 / 0/3
„Eu sincer nu i-aș numi steliști pe cei de la CSA. Ce steliști pot fi când știu și ei în adâncul inimii că Steaua este în Liga 1? Echipa din Liga 1 este iubită de milioane de suporteri, și din țară, și din diaspora. Iar dovada cea mai clară este că jucăm cu stadioanele pline peste tot! Nu știu ce interese au de merg și susțin echipa aia din liga a doua!
Dacă erau steliști adevărați, cu siguranță erau lângă noi. Dar noi avem alături Peluza Nord, care, după părerea mea, este cea mai frumoasă peluză din România. Iar în ultimul sezon au început să vină tot mai mulți oameni la stadion pentru noi, ceea ce mă bucură foarte mult”, a declarat Florin Tănase, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali i-a făcut praf pe rivalii de la CSA Steaua: „Sunt nimeni!”

Gigi Becali i-a făcut praf pe rivalii de la CSA Steaua, care nu au vrut ca „finala” FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor s-a săturat şi anunţă că este dispus chiar şi să le facă plângere penală „militarilor”.

„N-am primit niciun răspuns, e ultima zi. O să facem plângere penală. Am spus că dau eu bani, 30.000-40.000 de euro, ca să angajaţi mai mulţi oameni să instalaţi tot pe Arena Naţională. Aveţi 11 zile să vă căraţi alea. Au zis că vine aparatura, vin artiştii, fac repetiţii. Ce vină ai tu că în România un stadion e închiriat pentru spectacol? Banii bucureştenilor…

La Ghencea nu-ţi vine să crezi că e adevărat. Dau 100 de milioane pentru un stadion unde nu joacă nimeni. CSA e nimeni! Eşti amator, eşti nimeni. Am zis să stăm până în ultimul moment. Găseşti un procuror şi îţi face dosar penal. E clar că e abuz în serviciu. Eu am trimis ofertă şi am trimis ofertă de 46.000 de euro. Ăsta e motivul lor, că nu au grilă”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • Victor Pițurcă i-a făcut praf pe generalii de la CSA
  • Discurs dur al lui „Piți”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și