Închide meniul

Victor Piţurcă, şocat de ce se întâmplă la CSA Steaua: „Nu comandantul conduce. Situaţia e de neînţeles”

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2022, 10:26

Victor Piţurcă, şocat de ce se întâmplă la CSA Steaua: „Nu comandantul conduce. Situaţia e de neînţeles

Victor Piţurcă, reacţie la adresa CSA Steaua

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României/ Hepta

  • Victor Piţurcă, uluit de ce se întâmplă la CSA Steaua
  • Clubul armatei nu are drept de promovare nici în acest sezon

Victor Piţurcă s-a declarat şocat de situaţia de la CSA Steaua. Clubul roş-albastru nu a obţinut drept de promovare nici în acest sezon, iar fostul selecţioner este uluit de acest fapt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii de la CSA Steaua nu au reuşit să obţină dreptul de promovare nici în acest sezon, în ciuda apelurilor făcute chiar şi la TAS. Fanii sunt nemulţumiţi de situaţia creată, şi au cerut în nenumărate rânduri demisia conducerii.

Victor Piţurcă, şocat de ce se întâmplă la CSA Steaua

Victor Piţurcă a dezvăluit că situaţia de la CSA Steaua este de neînţeles. Fostul selecţioner este de părere că echipa din Ghencea nu este condusă de un comandant, în cazul acesta s-ar fi obţinut dreptul de promovare.

Reclamă

În sezonul trecut, „Militarii” s-au clasat pe locul al patrulea în Liga a 2-a, însă nu au putut disputa barajul pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Situaţia e de neînţeles. Nu pot să-mi imaginez de ce se întâmplă lucrul ăsta. Să nu iei anumite măsuri ca echipa să se bată la promovare. De fapt nici nu ştiu cine conduce acest club. Am putea spune că, comandantul clubului conduce, dar eu ştiu sigur că nu el conduce. Dacă era aşa, ar fi făcut cu orice preţ ca Steaua să poată să promoveze”, a declarat Victor Piţurcă, la Pro Arena.

Reclamă

Când se joacă Dinamo – CSA Steaua, derby-ul de „gradul 0” din Liga a 2-a

S-a stabilit când se joacă Dinamo – CSA Steaua, derby-ul de „gradul 0” din Liga a 2-a. Clubul din Ghencea a anunțat că duelul „de foc” cu marea rivală se va disputa vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30.

Momentan nu se știe pe ce stadion se va juca derby-ul dintre „câini” și „militari”. Dinamo, echipa gazdă, va avea de ales între Arena Națională și Arcul de Triumf, ținând cont că arena tradițională, din „Ștefan cel Mare”, va fi demolată în această toamnă.

Fanii dinamoviști și steliști așteaptă cu sufletul la gură partida din etapa a 6-a din Liga a 2-a. Astăzi, CSA a anunțat ziua și ora la care se va disputa derby-ul.

Reclamă 4 / 0/3

„Marele derby al României va avea loc vineri! Propunerea deținătorilor de drepturi pentru disputarea partidei Dinamo – Steaua este vineri, 9 septembrie. Ora 21:30”, a anunțat CSA Steaua, pe contul de Facebook.

După primele 4 etape disputate în Liga a 2-a, CSA Steaua se află pe locul 7, cu 7 puncte, în timp ce Dinamo s-a prăbușit pe 17, cu numai 3 puncte acumulate.

Dinamo – CSA Steaua, pe Arena Națională sau Arcul de Triumf

Dinamo poate juca pe Arcul de Triumf meciurile din Liga 2, de pe teren propriu. Anunţul a fost făcut de Eduard Novak, ministrul Sportului, care îi vrea pe câini pe noua arenă chiar din luna septembrie.

Primul meci din septembrie este chiar cel cu CSA Steaua, pe 9. Aceasta ar putea deveni prima partidă a „câinilor roşii” pe Arcul de Triumf. Asta dacă oficialii din Ştefan cel Mare nu vor încerca să evolueze pe Arena Naţională.

„Suntem în proces de a da şi lui Dinamo posibilitatea să joace pe acest teren. Îmi doresc că de la început de septembrie Dinamo să intre cu meciul în Arcul de Triumf”, a spus Eduard Novak.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă