Închide meniul

Când se joacă Dinamo – CSA Steaua, derby-ul de „gradul 0” din Liga a 2-a

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 august 2022, 13:24

Când se joacă Dinamo – CSA Steaua, derby-ul de „gradul 0 din Liga a 2-a

Dinamo - CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională

Dinamo - CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională / Colaj Hepta

S-a stabilit când se joacă Dinamo – CSA Steaua, derby-ul de „gradul 0” din Liga a 2-a. Clubul din Ghencea a anunțat că duelul „de foc” cu marea rivală se va disputa vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentan nu se știe pe ce stadion se va juca derby-ul dintre „câini” și „militari”. Dinamo, echipa gazdă, va avea de ales între Arena Națională și Arcul de Triumf, ținând cont că arena tradițională, din „Ștefan cel Mare”, va fi demolată în această toamnă.

Dinamo – CSA Steaua, derby-ul de „gradul 0” din Liga a 2-a, se joacă pe 9 septembrie

Fanii dinamoviști și steliști așteaptă cu sufletul la gură partida din etapa a 6-a din Liga a 2-a. Astăzi, CSA a anunțat ziua și ora la care se va disputa derby-ul.

„Marele derby al României va avea loc vineri! Propunerea deținătorilor de drepturi pentru disputarea partidei Dinamo – Steaua este vineri, 9 septembrie. Ora 21:30”, a anunțat CSA Steaua, pe contul de Facebook.

După primele 4 etape disputate în Liga a 2-a, CSA Steaua se află pe locul 7, cu 7 puncte, în timp ce Dinamo s-a prăbușit pe 17, cu numai 3 puncte acumulate.

Reclamă

Dinamo – CSA Steaua, pe Arena Națională sau Arcul de Triumf

Dinamo poate juca pe Arcul de Triumf meciurile din Liga 2, de pe teren propriu. Anunţul a fost făcut de Eduard Novak, ministrul Sportului, care îi vrea pe câini pe noua arenă chiar din luna septembrie.

Primul meci din septembrie este chiar cel cu CSA Steaua, pe 9. Aceasta ar putea deveni prima partidă a „câinilor roşii” pe Arcul de Triumf. Asta dacă oficialii din Ştefan cel Mare nu vor încerca să evolueze pe Arena Naţională.

„Suntem în proces de a da şi lui Dinamo posibilitatea să joace pe acest teren. Îmi doresc că de la început de septembrie Dinamo să intre cu meciul în Arcul de Triumf”, a spus Eduard Novak.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo – CSA Steaua, derby-ul din Liga 2, are totuşi şanse mari să se joace pe Arena Naţională. Dacă confruntarea va avea loc pe cel mai mare stadion al ţării, „câinii” pot încasa o sumă uriaşă.

Dinamo are mari probleme financiare, dar poate încasa o sumă uriaşă după derby-ul cu CSA Steaua. „Câinii” sunt gata să dispute derby-ul pe Arena Naţională.

La meci sunt aşteptaţi cel puţin 30.000 de suporteri, iar echipa lui Ovidiu Burcă poate încasa aproximativ 100.000 de euro. Până acum, Dinamo a disputat partidele de pe teren propriu la Clinceni.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și