Închide meniul

Viorel Moldovan o vrea pe Dinamo din nou în Liga 1: „Giafer, Bani şi Ghezali au distrus CSA Steaua din temelii!”

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 23:40

Viorel Moldovan o vrea pe Dinamo din nou în Liga 1: „Giafer, Bani şi Ghezali au distrus CSA Steaua din temelii!

Viorel Moldovan o vrea pe Dinamo din nou în Liga 1

Jucătorii lui Dinamo, într-un meci din Liga a 2-a / Profimedia Images

  • Viorel Moldovan o vrea pe Dinamo în Liga 1
  • Ce a declarat după victoria cu CSA Steaua

Viorel Moldovan o vrea pe Dinamo din nou în Liga 1, fiind impresionat de victoria obţinută de „câini” cu rivala CSA Steaua. Fostul internaţional a remarcat jocul prestat de Ahmed Bani, Deniz Giafer şi Lamine Ghezali, pe ultimul mărturisind că îl urmăreşte de ceva timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo continuă să spere la promovarea directă, după victoria cu 3-0 obţinută în faţa celor de la CSA Steaua. „Câinii” au egalat-o pe Oţelul, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Viorel Moldovan o vrea pe Dinamo din nou în Liga 1, după victoria „câinilor” cu CSA Steaua

Viorel Moldovan a analizat jocul prestat de Dinamo, şi s-a arătat impresionat de victoria obţinută de „câini”, contra rivalei CSA Steaua. Fostul internaţional i-a remarcat pe Lamine Ghezali, Deniz Giafer şi Ahmed Bani, despre care susţine că au făcut un meci excelent.

Reclamă

De asemenea, Viorel Moldovan a mai declarat că îşi doreşte ca Dinamo să promoveze, deoarece fotbalul românesc are nevoie de o formaţie de tradiţie în Liga 1.

„Să încep mai interesant: Giafer, Bani şi Ghezali au distrus Steaua din temelii! Dinamo a făcut un joc excelent şi mă bucur. De la meci la meci, văd un progres generat de Dinamo.

Reclamă

Vizavi de jocul prestat, am urmărit şi jocul de la Galaţi, au jucat cu nonşalanţă şi nu au avut problemă în a câştiga. Azi, la fel, au controlat in totalitate jocul, o singură ocazie a Stelei.

Mi-a plăcut mult Bani, mi-a plăcut şi Giafer, şi Ghezali, Ghezali îl urmăresc de o perioadă bună, e un atacant cu simţul golului, a fost foarte generos cu efortul şi a fost recompensat.

Mi-a plăcut Dinamo şi imi doresc să promoveze, fotbalul românesc are nevoie de Dinamo pentru a crea acea competiţie pe prima scenă care era îl alte vremuri”, a declarat Viorel Moldovan, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă, mesaj acid după Dinamo – CSA Steaua 3-0

Ovidiu Burcă s-a arătat extrem de bucuros de victoria înregistrată de jucătorii săi, în faţa rivalilor. Antrenorul „câinilor” a transmis şi faptul că îşi doreşte să promoveze direct alături de trupa din Ştefan cel Mare, însă este conştient că acest fapt nu depinde doar de alb-roşii.

„O victorie importantă, le-o dedic suporterilor. Dinamo a renăscut datorită lor. Astăzi, la 75 de ani de la înfiinţarea clubului, le-am oferit acest cadou suporterilor. Am pierdut două meciuri jucând bine, cu CSA Steaua.

Din punctul nostru de vedere, nu cred că puteau să aibă mai multă energie decât noi. Ei au intrat în play-off doar ca să ne încurce pe noi. Noi luptăm pentru un obiectiv mare.

A fost o primă repriză în care ne-am creat situaţii clare de a marca. La 0-0 au avut şi ei ocazie importantă, Dujmovic ne-a adus multă stabilitate, e un portar valoros. A fost un meci foarte bun, îi felicit pe băieţi.

Sunt dinamovişti la Iaşi, dar dincolo de simpatii, îşi doresc să câştige echipa lor. Nu cred că ne va face nimeni niciun cadou”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo