Închide meniul

Vlad Iacob a anunţat unde va juca Dinamo în Liga 2: „Am promisiunea Ministerului! E fantastic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2022, 12:53

Vlad Iacob a anunţat unde va juca Dinamo în Liga 2: „Am promisiunea Ministerului! E fantastic!

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo!

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo / Antena Sport

Vlad Iacob a anunţat unde va juca Dinamo în Liga 2. Noul administrator special de la Dinamo a transmis că echipa lui Ovidiu Burcă îşi va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până acum, pe stadionul Arcul de Triumf s-au disputat cu doar meciuri de rugby și de fotbal feminin. Totuşi, Ministerului Sportului i-a anunţat pe dinamovişti că pot juca acolo în Liga 2.

Vlad Iacob a anunţat unde va juca Dinamo în Liga 2

„Am o promisiune informală de la cabinetul domnului ministru al Sportului că vom evolua pe Arcul de Triumf. Sper să reușim să formalizăm asta cât mai repede și să jucăm acolo primul meci acasă din noul sezon. Are o capacitate în jur de 8.500 de locuri, un stadion OK pentru Liga 2.

Experiența la meci pe Arcul de Triumf este fantastică. Am participat la meciul de rugby de pregătire dintre România și Italia și pot spune că stadionul este absolut superb, chiar dacă nu este foarte mare. Atmosfera va fi fantastică, tribunele sunt extrem de aproape de teren, iar experiența de vizionare a meciului va fi foarte, foarte bună.

Spun că media de spectatori va crește semnificativ. Există foarte mulți dinamoviști, am putut vedea asta la meciul de baraj cu U Cluj”, a declarat Vlad Iacob, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Dinamo atrage tot mai greu jucători în Liga a 2-a

Dinamo atrage tot mai greu jucători în Liga a 2-a, după cum anunţă Ovidiu Burcă. Antrenorul „câinilor” a declarat şefii grupării din Ştefan cel Mare fac eforturi pentru a aduce întăriri.

Dinamo se pregăteşte de debutul în noul sezon de Liga a 2-a, primul din istoria de 74 de ani a clubului. „Câinii” au câştigat ultimul amical al verii, cu Popeşti Leordeni, fiind a doua victorie cu Ovidiu Burcă pe bancă.

Dinamo a transferat în această vară patru jucători experimentaţi: Vali Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu şi Vasile Buhăescu. Cu toate acestea, Ovidiu Burcă, antrenorul numit de „câini” în urmă cu câteva săptămâni, le mai cere şefilor clubului întăriri.

Reclamă 4 / 0/3

„Lucrurile sunt așa cum le știam. M-am înhămat la munca asta, n-are rost să spun ce am găsit aici. Dar ușor, ușor, lucrurile se mișcă în direcția bună. Trebuie să construim cu liniște, cu răbdare. Nu sunt blazați jucătorii, dar nu se simt confortabil să știe că am retrogradat și este unul dintre cele mai grele momente din istoria clubului. Dar îi simt că își doresc să o readucă pe Dinamo în prima ligă.

Pe termen scurt, e nevoie de întăriri. Suntem destul de puțini. Știu că cei din conducere sunt în discuții cu mai mulți jucători. Nu e ușor să convingi jucători. Și staff-ul mi-a fost greu să-l fac. Lumea e speriată de instabilitatea care a fost la Dinamo.

Căpitanul trebuie să aibă anumite calități. În primul rând, Dudea e de mult timp la Dinamo, este jucător de centrul terenului. Dar asta nu înseamnă că Lazăr nu poate să fie și el căpitan. Buhăescu e un atacant pe profilul pe care mi-l doream și are multă experiență”, a declarat Ovidiu Burcă, la finalul partidei cu Popeşti Leordeni.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și