Închide meniul

Vlad Iacob, atac dur, în prima zi din 2023. „Unii sunt dinamoviști până când vine vorba de bani”

Dan Roșu Publicat: 1 ianuarie 2023, 18:26

Reclamă
Vlad Iacob, atac dur, în prima zi din 2023. „Unii sunt dinamoviști până când vine vorba de bani

Vlad Iacob, atac dur, în prima zi din 2023

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Vlad Iacob a lansat un atac dur în prima zi din 2023, la adresa celor care se cred „dinamovişti”, dar care ar fi făcut mai mult rău clubului Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajunsă în Liga 2, echipa din Ştefan cel Mare trage să prindă play-off-ul pentru promovare. Dinamo e pe 8, cu 24 de puncte, la doar două lungimi de locul 6, ocupat de Buzău.

Vlad Iacob, atac dur, în prima zi din 2023

„2022 a fost un an dificil. Un an în care am văzut, mai bine ca oricând, că drumul spre iad e pavat cu bune intenții. Ideile sau planurile unora dintre dinamoviști, oricât de bine intenționate ar fi, nu sunt suficiente sau sunt de-a dreptul nocive pentru Dinamo. Cei care au făcut cel mai mult rău clubului Dinamo sunt, din păcate, «dinamoviști». Unii sunt dinamoviști până când vine vorba de bani – buzunarul lor primează. Alții sunt dinamoviști până la propriul orgoliu – ideile lor primează.

Ultimii dinamoviști nocivi, dar nu cei din urmă, sunt cei ale căror opinii, adesea ilogice, lipsite de competență sau pline de disonanță cognitivă, primează, în detrimentul clubului – chiar dacă aceștia nu dețin o educație aferentă sau o înțelegere suficient de bună a managementului, business-ului, dreptului sau a altor domenii relevante pentru club, aceștia își exprimă cu convingere ideile și încearcă să și le impună, în spațiul public.

Vlad Iacob: „Vreau să le mulțumesc în primul rând suporterilor”

În ciuda tuturor adversităților, adesea venite din rândul unor presupuși dinamoviști și în ciuda dificultăților cu care ne-am confruntat în această primă parte a sezonului, am reușit să ținem clubul în viață. Mai mult decât atât, chiar dacă situația economică internă este mai dificilă ca oricând, suntem la doar două puncte de Top 6 și avem șanse reale pentru a ne clasa pe un loc de play-off, după următoarele trei etape.

Reclamă

Pentru realizările din 2022, vreau să le mulțumesc în primul rând suporterilor – atât celor din programul DDB, cât și celor care au fost alături de club în orice mod – fără ei, clubul de fotbal Dinamo nu ar mai fi existat (…)”, e mesajul lui Vlad Iacob, pe pagina de Facebook a „câinilor roşii”.

Dumitru Dragomir, verdict sumbru pentru Dinamo

Dumitru Dragomir a oferit un verdict sumbru pentru Dinamo, echipă ajunsă într-o situație dezastruoasă. Fostul șef de la LPF este de părere că trupa din Ștefan cel Mare se luptă pentru supraviețuire, și are șanse minime de a se salva.

„Ce să mai fie de comentat la Dinamo? Aproape nimic. Aceeași actori, Șerdean, Zăvăleanu, DDB, etc, etc. Aceleași scandaluri și probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Pe cei de la Dinamo doar aviația americană îi mai salvează. Și fiți atenți că la ei buba încă nu s-a spart definitiv. Când o să se spargă buba, atunci să vă țineți bine. Tu mă întrebi pe mine dacă ei au șanse la promovare?

Păi, tu crezi că lor de promovare le arde acum? Ăsta cred că e ultimul lucru la care se gândesc. Ei se gândesc acum doar la găsirea de resurse ca să continue activitatea și în partea a doua a campionatului.

Tu crezi că la Liga 2 costurile și cheltuielile curente sunt mici? Nu mai are importanță de ce s-a ajuns aici sau cine sut vinovații, problema lor mare este acum cu noul planul ăsta de reorganizare care nu le-a fost aprobat”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și