Închide meniul

Vlad Iacob, copleșit după calificarea lui Dinamo în play-off: „Sper să mai trec prin asemenea emoții!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2023, 15:25

Reclamă
Vlad Iacob, copleșit după calificarea lui Dinamo în play-off: „Sper să mai trec prin asemenea emoții!

Vlad Iacob

Vlad Iacob este administratorul special al lui Dinamo / Facebook Dinamo

Vlad Iacob a fost copleșit după calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 2. Administratorul special al „câinilor” a recunoscut că a trăit partida la intensitate maximă. Iacob a anunțat că formația lui Ovidiu Burcă se va lupta pentru promovare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Iacob a anunțat că marele merit pentru calificarea lui Dinamo în play-off îl ai jucătorii și staff-ul tehnic, despre care a spus că au rămas împreună în momente dificile.

Vlad Iacob, copleșit după calificarea lui Dinamo în play-off

„Le mulțumim acelor suporteri. Trebuie să mulțumim și providenței, ne-au avantajat rezultatele. Dar băieții au dat dovadă de spirit de luptă și ambiție. Avem încredere că putem reveni acolo unde merităm. Sper să mai trec prin asemenea emoții, cât timp reușim să ne bucurăm împreună.

Au resimțit și jucătorii presiunea, nu mai contează, e bine cum s-a terminat. În play-off, dacă avem stadionul plin, trebuie să luptăm în fiecare meci și să dăm dovadă de curaj„, a spus Vlad Iacob, conform digisport.ro.

Dinamo – Poli Timișoara 1-1

În fața unei asistențe, Dinamo a deschis scorul înainte de pauză, prin spaniolul Iglesias, cu un șut din interiorul careului. „Câinii” n-au reușit însă să se desprindă pe tabela de marcaj și au trăit cu emoții finalul sezonului regulat.

Reclamă
Reclamă 4

Poli Timișoara a egalat în minutul 81, prin Cătălin Oanea. S-a terminat 1-1, însă Dinamo a prins play-off-ul după ce Unirea Slobozia și FC Brașov au încheiat la egalitate, 2-2.

Dinamo a prins play-off-ul în Liga 2 încă din primul sezon după retrogradare.

Cum arată clasamentul în Liga 2 după ultima etapă

1. CSA Steaua, 19 meciuri, 40 de puncte
2. Poli Iași, 19 meciuri, 40 de puncte
3. Oțelul Galați, 19 meciuri, 36 de puncte
4. Unirea Dej, 19 meciuri, 31 de puncte
5. Gloria Buzău, 19 meciuri, 31 de puncte
6. Dinamo, 19 meciuri, 31 de puncte
7. Unirea Slobozia, 19 meciuri, 31 de puncte
8. Concordia Chiajna, 19 meciuri, 29 de puncte
9. FC Brașov, 19 meciuri, 28 de puncte

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și