Închide meniul

Vlad Iacob, copleșit după calificarea lui Dinamo în play-off: „Sper să mai trec prin asemenea emoții!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2023, 15:25

Vlad Iacob, copleșit după calificarea lui Dinamo în play-off: „Sper să mai trec prin asemenea emoții!

Vlad Iacob

Vlad Iacob este administratorul special al lui Dinamo / Facebook Dinamo

Vlad Iacob a fost copleșit după calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 2. Administratorul special al „câinilor” a recunoscut că a trăit partida la intensitate maximă. Iacob a anunțat că formația lui Ovidiu Burcă se va lupta pentru promovare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Iacob a anunțat că marele merit pentru calificarea lui Dinamo în play-off îl ai jucătorii și staff-ul tehnic, despre care a spus că au rămas împreună în momente dificile.

Vlad Iacob, copleșit după calificarea lui Dinamo în play-off

„Le mulțumim acelor suporteri. Trebuie să mulțumim și providenței, ne-au avantajat rezultatele. Dar băieții au dat dovadă de spirit de luptă și ambiție. Avem încredere că putem reveni acolo unde merităm. Sper să mai trec prin asemenea emoții, cât timp reușim să ne bucurăm împreună.

Au resimțit și jucătorii presiunea, nu mai contează, e bine cum s-a terminat. În play-off, dacă avem stadionul plin, trebuie să luptăm în fiecare meci și să dăm dovadă de curaj„, a spus Vlad Iacob, conform digisport.ro.

Dinamo – Poli Timișoara 1-1

În fața unei asistențe, Dinamo a deschis scorul înainte de pauză, prin spaniolul Iglesias, cu un șut din interiorul careului. „Câinii” n-au reușit însă să se desprindă pe tabela de marcaj și au trăit cu emoții finalul sezonului regulat.

Reclamă

Poli Timișoara a egalat în minutul 81, prin Cătălin Oanea. S-a terminat 1-1, însă Dinamo a prins play-off-ul după ce Unirea Slobozia și FC Brașov au încheiat la egalitate, 2-2.

Dinamo a prins play-off-ul în Liga 2 încă din primul sezon după retrogradare.

Cum arată clasamentul în Liga 2 după ultima etapă

1. CSA Steaua, 19 meciuri, 40 de puncte
2. Poli Iași, 19 meciuri, 40 de puncte
3. Oțelul Galați, 19 meciuri, 36 de puncte
4. Unirea Dej, 19 meciuri, 31 de puncte
5. Gloria Buzău, 19 meciuri, 31 de puncte
6. Dinamo, 19 meciuri, 31 de puncte
7. Unirea Slobozia, 19 meciuri, 31 de puncte
8. Concordia Chiajna, 19 meciuri, 29 de puncte
9. FC Brașov, 19 meciuri, 28 de puncte

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo s-a calificat în play-off
  • Vlad Iacob, copleșit de emoții

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și