Închide meniul

AC Milan – Inter 0-2, în turul semifinalelor Champions League! Trupa lui Simone Inzaghi se impune fără probleme și este cu un pas în marea finală

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 10 mai 2023, 23:56

AC Milan – Inter 0-2, în turul semifinalelor Champions League! Trupa lui Simone Inzaghi se impune fără probleme și este cu un pas în marea finală

AC Milan - Inter 0-2, în turul semifinalelor Champions League

Jucătorii lui Inter, bucurându-se pentru un gol marcat contra lui AC Milan / Profimedia Images

Inter a învins-o pe AC Milan, 2-0, în manșa tur a semifinalelor Champions League. Golurile partidei au fost marcate de Edin Dzeko și Henrikh Mkhitaryan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manșa retur este programată marți, 16 mai.

AC Milan – Inter 0-2

Min. 90+4. Final de meci!

Min. 64: Bară pentru Milan! Tonali a lovit stâlpul din dreapta lui Onana!

Min. 53. Ocazie pentru Inter! Dzeko a șutat puternic după ce a scăpat spre poarta gazdelor, însă portarul Maignan a reușit să respingă mingea.

Reclamă

Min. 51: O altă ocazie pentru Milan! Junior Messias a tras pe lângă poartă după o pasă foarte bună a lui Tonali.

Min. 49: Ocazie pentru Milan! Brahim Diaz a fost aproape de gol!

S-a reluat partida!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+4: Pauză! Nerazurrii îi conduc cu 2-0 pe rossoneri la pauză.

Min. 35: Ocazie mare pentru Inter! Dumfries a fost aproape de gol!

Min. 34: O nouă ocazie pentru Inter! Lautaro Martinez a tras puţin peste poartă!

Min. 32: Penalty anulat cu VAR! Arbitrul dictase iniţial 11 metri pentru un presupus fault la Lautaro Martinez. După consultarea VAR a decis să întoarcă decizia.

Min. 16: Bară Calhanoglu! Milan scapă de primirea celui de al treilea gol

Min. 11: AC Milan – Inter 0-2! Mkhitaryan marchează şi măreşte avantajul pentru Inter!

Min. 8: AC Milan – Inter 0-1! Edin Dzeko a deschis scorul cu un şut din careu

Reclamă

Min. 1. A început meciul!

AC Milan: Maignan – Calabria, Kjaer, Tomori, T. Hernandez – Krunic, Tonali, Bennacer – Saelemaekers, Giroud, B. Diaz
Rezerve: Mirante, Nava – Ballo-Toure, De Ketelaere, Gabbia, Kalulu, Messias, Origi, Pobega, Rebic, Thiaw
Antrenor: Stefano Pioli

Inter: Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barrella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – L. Martinez, Dzeko
Rezerve: Cordaz, Handanovic – Asllani, Bellanova, Brozovic, Correa, DAmbrobiso, De Vrij, Gagliardini, Gosens, Lukaku, Zanotti
Antrenor: Simone Inzaghi

AC Milan vine după o victorie, în campionat, contra celor de la Lazio, 2-0. În prezent, AC Milan se află pe locul 5 din Serie A, cu 61 de puncte obținute după 34 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, Inter s-a impus, în ultima etapă de campionat, în fața celor de la AS Roma, 2-0. Inter ocupă locul 4 în Serie A, cu 63 de puncte.

Simone Inzaghi: „Sunt destul de senin!”

„Am jucat de multe ori, am mai spus-o și înainte. Șapte. Am câștigat, am pierdut, am disputat semifinale, finale.

Va trebui să fim foarte buni în a ne folosi capul atunci când va fi nevoie, pentru că întotdeauna există evenimente neașteptate în meciuri atât de importante: în ultimele, am fost întotdeauna buni în a fi lucizi. Este un meci foarte important, așa cum au fost și alte finale. Nu este un derby, ci derby-ul. Știm ce înseamnă pentru noi, pentru club, pentru fani, chiar și pentru mine. Dar sunt destul de senin, i-am văzut pe băieți foarte concentrați”, a declarat Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter, în cadul conferinței de presă premergătoare partidei cu AC Milan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și