Închide meniul

Simone Inzaghi, extrem de fericit după victoria cu Benfica: „Am făcut un meci grozav”. Ce a spus despre contractul cu Inter

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 12 aprilie 2023, 9:28

Simone Inzaghi, extrem de fericit după victoria cu Benfica: Am făcut un meci grozav”. Ce a spus despre contractul cu Inter

Simone Inzaghi, extrem de fericit după victoria cu Benfica

Simone Inzaghi, la meciul cu Benfica / Hepta

Simone Inzaghi s-a arătat extrem de fericit după victoria cu Benfica. Antrenorul lui Inter şi-a lăudat jucătorii. Totodată, a lăudat-o şi pe Benfica, echipa pe care Inter a învins-o cu 2-0 în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce presa a scris că e „pe făraş”, Inzaghi a precizat că victoria din Liga Campionilor nu e nicio răzbunare a lui.

Simone Inzaghi, extrem de fericit după victoria cu Benfica

Am făcut un meci grozav pe un stadion fierbinte și împotriva unei echipe mari. Primul tur a mers bine pentru noi, cu o echipă care a demonstrat că poate juca împotriva tuturor. Nu ne-am descurcat bine în ultimele meciuri din Serie A, dar, așa cum spun mereu, jucăm la fiecare zece zile. În seara asta ne bucurăm de victorie, dar sunt doar primele 90 de minute”, a spus Simone Inzaghi, potrivit gazzetta.it, după Benfica – Inter 0-2.

Simone Inzaghi a comentat şi criticile care i s-au adus în ultima vreme. „Nu e vorba de nicio răzbunare. Lucrez pentru binele lui Inter, este corect să ascultăm criticile. Trebuie să muncim mereu pentru a ne descurca mai bine. Astăzi am fost foarte buni şi în atac şi în apărare. Băieții au fost extraordinari, în 7 zile va fi returul. Încă nu s-a decis calificarea. Împotriva Fiorentinei, a lui Juve și a Salernitanei am fi meritat mai mult, dar trebuia să şi facem mai mult. În seara asta am lucrat în echipă. Repet: în 7 zile va fi confruntarea. Calendarul este incredibil, Inter este singura echipă din Italia care are acest calendar. Băieții strâng din dinți, trebuie mereu îmbunătățiri”, a precizat antrenorul italian.

Inzaghi a evitat să vorbească despre o posibilă plecare a lui de la Inter. El mai are contract cu „nerrazzurii” până în 2024. „În aceste 18 luni nu m-aţi auzit niciodată spunând nimic pentru că nu pot spune nimic despre angajament. Suntem la jumătatea lunii aprilie și suntem în toate competițiile”, a subliniat Inzaghi.

Reclamă

Cristi Chivu, o posibilă variantă pentru înlocuirea lui Inzaghi

În ultima vreme s-a tot vorbit despre o plecare a lui Simone Inzaghi de la Inter. O posibilă variantă de înlocuire a lui Inzaghi este chiar Cristi Chivu.

Chivu a câştigat sezonul trecut campionatul cu Inter Primavera.

În Serie A Inter e abia pe locul 5, cu 51 de puncte. Bătălia pentru calificarea în sezonul viitor de Liga Campionilor este foarte strânsă.

Reclamă 4 / 0/3

Lazio e pe locul 2, cu 58 de puncte. Între locul 3 şi locul 5 e o distanţă de numai 5 puncte. Roma se află acum pe 3, cu 53 de puncte. AC Milan, campioana en-titre, e pe 4, cu 52 de puncte, cu un punct peste Inter, ocupanta locului 5.

Napoli, deşi nu e matematic campioană, pare că nu mai poate scăpa titlul în acest sezon. Echipa antrenată de Luciano Spalletti are 74 de puncte din 29 de etape.

Cristi Chivu nu are nici el un sezon bun cu Primavera

Văzut ca o variantă de înlocuire a lui Simone Inzaghi, Cristi Chivu nu traversează nici el un sezon bun cu Inter Primavera.

Chiar dacă a luat titlul sezonul trecut, Chivu se află acum abia pe locul 10 cu Inter U19. În ultima etapă Inter U19 a pierdut acasă cu Fiorentina, scor 2-4.

Din 26 de partide disputate în acest sezon, Inter U19 a acumulat doar 33 de puncte.

Dan Petrescu a declarat, recent, că l-ar vedea pe Cristi Chivu la prima echipă a lui Inter. „Da, de ce nu? Dar nu direct. Dacă are șansa asta, ar trebui să profite de ea, chiar dacă nu are experiența necesară. Chiar dacă a fost un mare jucător, ca antrenor îți trebuie experiență ca să ajungi la un club ca Inter Milano”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și