Închide meniul
VIDEO

Antonio Rudiger, cusut pe viu în vestiar după ce și-a spart capul în Șahtior – Real Madrid 1-1! Imagini cu puternic impact emoțional

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 octombrie 2022, 10:00

Antonio Rudiger, cusut pe viu în vestiar după ce și-a spart capul în Șahtior – Real Madrid 1-1! Imagini cu puternic impact emoțional

Antonio Rudiger și-a spart capul în Șahtior - Real Madrid

Antonio Rudiger, lovit grav în Champions League / Profimedia

Antonio Rudiger a fost cusut pe viu în vestiar după ce și-a spart capul în timpul meciului Șahtior – Real Madrid 1-1, din grupele UEFA Champions League. Fundașul “galacticilor” a marcat golul echipei sale, apoi s-a ciocnit violent de portarul ucrainenilor și s-a lovit grav la cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rudiger a fost umplut de sânge, iar jucătorii Realului au cerut intervenţia de urgenţă a medicilor.

Antonio Rudiger, cusut pe viu în vestiar după ce și-a spart capul în Șahtior – Real Madrid 1-1!

Imaginile surprinse pe teren au fost teribile. Germanul avea o hemoragie care nu putea fi oprită, astfel că a fost scos de pe teren şi dus la ambulanţă.

Ulterior, medicii l-au dus în vestiar, unde au improvizat o sală de operație. Staff-ul medical l-a cusut pe viu pe Rudiger, având nevoie de 20 de copci pentru a închide rana.

În timpul intervenției, David Alaba și Toni Kroos au stat în vestiar alături de colegul lor, pentru a-l încuraja.

Reclamă

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

 

Reclamă 4 / 0/3

Probleme a avut şi portarul lui Şahtior. Acesta a primit îngrijiri medicale şi a scăpat cu un bandaj aplicat pe frunte. Dacă mingea nu ar fi intrat în poartă, Real Madrid ar fi beneficiat de un penalty.

Şahtior a fost aproape să iasă victorioasă din meciul disputat la Varşovia. Zubkov a deschis scorul în minutul 46, la unul dintre cele două şuturi pe poartă ale „minerilor”. Antonio Rudiger a restabilit egalitatea în minutul 90+5 şi a asigurat calificarea lui Real Madrid în optimile UEFA Champions League.

Pep Guardiola, speriat de Real Madrid: „E greu să câștigăm Champions League, pentru că joacă și ei”

Și Manchester City s-a calificat matematic din grupele Champions League. Pep Guardiola a avut o reacţie savuroasă despre câştigarea trofeului suprem.

Managerul lui City a transmis că acest obiectiv este greu de atins atât timp cât Real Madrid, campioana en-titre, este în competiţie.

Antrenorul „cetăţenilor” încă are coşmaruri din sezonul trecut, când echipa sa a fost eliminată din semifinale la Madrid.

După ce au pierdut cu 3-4 în tur, „galacticii” au marcat în minutele 90 şi 90+1 pentru a trimite meciul în prelungiri. Karim Benzema a înscris golul victoriei şi i-a calificat pe madrileni în marea finală, pe care au şi câştigat-o.

„Să faci egal după ce ai jucat în 10 e ca şi cum ai câştiga. Am crezut că îi vom învinge, dar nu am reuşit. Ne vom concentra pe faza următoare a competiţiei.

Reclamă

Să câştigăm UEFA Champions League e greu pentru că joacă şi Real Madrid!”, s-a amuzat Pep Guardiola, citat de as.com.

 

Recomandări
  • Antonio Rudiger, cusut pe viu în vestiar după ce și-a spart capul în Șahtior – Real Madrid 1-1
  • Imagini cu puternic impact emoțional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și