Închide meniul

Roberto Bordin, antrenorul lui Sheriff Tiraspol, după înfrângerea cu Farul: „Era mai corect un 1-1”

Alex Masgras Publicat: 13 iulie 2023, 8:24

Reclamă
Roberto Bordin, antrenorul lui Sheriff Tiraspol, după înfrângerea cu Farul: „Era mai corect un 1-1

Antrenorul lui Sheriff Tiraspol, după înfrângerea cu Farul

Roberto Bordin, antrenorul lui Sheriff Tiraspol / Profimedia

Roberto Bordin, antrenorul lui Sheriff Tiraspol a vorbit după înfrângerea cu Farul. Campioana României a câştigat partida de pe teren propriu cu campioana din Republica Moldova din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roberto Bordin, antrenorul celor de la Sheriff Tiraspol, este de părere că echipa sa a avut câteva ocazii importante şi ar fi meritat să plece de la Ovidiu cu cel puţin un rezultat de egalitate. Singurul gol al partidei a fost marcat de David Kiki, în minutul 56.

Roberto Bordin, antrenorul lui Sheriff Tiraspol, după înfrângerea cu Farul: „Era mai corect un 1-1”

„A fost un meci foarte disputat pentru ambele echipe. În prima repriză jocul a fost foarte echilibrat. Cred eu că meritam egalul, portarul lor a intervenit de câteva ori foarte bine. Dar ăsta este fotbalul.

Echipa mea a jucat bine, trebuia să fie mai curajoasă, însă am creat 4-5 situatii importante, puteam să marcăm. La final, era mai corect un 1-1, pentru că am creat mult, am reactionat bine.

Ştiam că Farul e o echipă importantă, a caştigat un campionat în care activează mai multe echipe bune”, a declarat Roberto Bordin, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Partida retur dintre Sheriff Tiraspol şi Farul Constanţa din primul tur preliminar al Ligii Campionilor se va disputa pe 18 iulie, la Tiraspol. Echipa care va obţine calificarea va juca în turul secund contra câştigătoarei din dubla Hamrun Spartans și Maccabi Haifa.

Gică Hagi a anunţat că ia o decizie radicală după meciul Farul – Sheriff

Gică Hagi a anunţat că ia o decizie radicală după meciul Farul – Sheriff, scor 1-0, din prima manşă a turului 1 preliminar din UEFA Champions League. „Regele” a luat decizia să „sacrifice” disputa cu Hermannstadt, din startul noii ediţii din Liga 1.

Managerul campioanei României a dezvăluit că toţi titularii din confruntarea cu Sheriff vor rămâne la Ovidiu pentru a se pregăti de reuturul cu moldovenii. Se va baza pe alţi jucători în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

„Ştiam că aveam un adversar foarte bun, care avea mai multă experienţă decât noi. Noi cu problemele noastre la început, dar uşor uşor am mizat pe omogenitatea echipei, pe jucătorii vechi. Uşor uşor intrăm în ea şi arătăm mai bine.

Ştiam că folosesc mai multe sisteme, informaţia… chiar dacă nu vrei să arăţi, se află. Nu e o surpriză, ştiam toate. I-am analizat, şi pe noi, conta mai mult jocul colectiv. Jucătorii au făcut 4-5 antrenamente.

Orice jucător de anul trecut, care ne-a făcut campioni, e fantastic. Sunt foarte buni. Unii au fost la lot, nu au încă minute în picioare, dar îşi doresc. Se formează grupul iar, meci de meci încercăm să punem mecanismul în mişcare. (Reporter: Spuneau adversarii că aţi avut noroc?) Noi? Ei au avut. Putea fi 2-0 în minutul 10. Trebuia să fie 3-0, noi am avut ocaziile clare.

Important e să revenim noi la ritmul şi intensitatea de anul trecut. Nu e uşor, dar încercăm. Cei care au jucat astăzi rămân la Constanţa, mergem cu ceilalţi la Hermannstadt. Am decis să rămânem cu 11 jucători acasă. Avem un lot de 30 de jucători, cred că o să facem o echipă care să se lupte de la egal la egal. Băluţă era greu să joace 90 de minute, a făcut 4-5 antrenamente. E bine că am marcat şi nu am luat gol”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și