Închide meniul

Atmosferă senzaţională înainte de PSG – Barcelona! Fanii parizieni s-au pregătit pentru „Războiul Stelelor” în Champions League

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 aprilie 2024, 22:53

Atmosferă senzaţională înainte de PSG – Barcelona! Fanii parizieni s-au pregătit pentru „Războiul Stelelor în Champions League

Atmosferă senzaţională înainte de PSG - Barcelona! Fanii parizieni s-au pregătit pentru "Războiul Stelelor" în Champions League

Scenografia fanilor lui PSG, înaintea meciului cu Barcelona / Profimedia

Fanii parizieni au pregătit o atmosferă senzaţională înainte de PSG – Barcelona. Echipele lui Luis Enrique şi Xavi se întâlnesc în manşa tur a sferturilor de finală UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum era de aşteptat, fanii lui PSG s-au ridicat la înălţimea momentului şi au creat o atmosferă de zile mari. De asemenea, ei au afişat şi o scenografie superbă, cu personaje din „Războiul Stelelor”.

Atmosferă senzaţională înainte de PSG – Barcelona! Fanii parizieni s-au pregătit pentru „Războiul Stelelor”

Mai întâi, în peluza fanilor parizieni şi-a făcut apariţia personajul negativ, Darth Vader, cel care purta fularul celor de la Barcelona.

După un intro, aşa cum am văzut în filmele lui George Lucas, în peluza lui PSG şi-a făcut apariţia Yoda, cu tricoul parizienilor şi cu două săbii, una roşie, una albastră.

Reclamă

Aşa cum ar fi spus Yoda în seria Star Wars, fanii lui PSG au afişat şi bannerul: „Cu inamicul luptaţi, trebuie”.

Luis Enrique, gest fabulos în momentul în care s-a întâlnit cu Xavi! Imagini virale înainte de PSG – Barcelona

Luis Enrique a făcut un gest fabulos în momentul în care s-a întâlnit cu Xavi, cu o oră înaintea partidei tur dintre PSG şi Barcelona, din sferturile UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Enrique îşi întâlneşte fosta echipă, antrenată de fostul coechipier şi jucător, Xavi Hernandez. Chiar dacă s-a vorbit despre un conflict între cei doi, la care s-au adăugat şi declaraţiile tăioase de la conferinţele de presă premergătoare dublei din sferturi, Luis Enrique şi Xavi au oferit imagini superbe.

Luis Enrique şi Xavi s-au întâlnit pe tunelul de pe Parc des Princes, iar revederea a fost extrem de plăcută pentru cei doi, care au avut zâmbete largi pe faţă şi s-au luat în braţe.

Înainte de a se îmbrăţişa, Luis Enrique s-a prefăcut că se pregăteşte pentru o „luptă” cu Xavi, după care l-a strâns tare în braţe pe fostul său coechipier şi, ulterior, jucător.

PSG şi Barcelona se întâlnesc în partida tur din sferturile UEFA Champions League, pe Parc des Princes. Câştigătoarea acestei duble va juca în semifinale contra câştigătoarei dublei dintre Atletico Madrid şi Borussia Dortmund.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și