Închide meniul
Foto

Atmosferă senzațională la finala UEFA Champions League! Fanii lui Liverpool și Real Madrid, dezlănțuiți. Camila Cabello, show în deschiderea meciului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 mai 2022, 22:55

Atmosferă senzațională la finala UEFA Champions League! Fanii lui Liverpool și Real Madrid, dezlănțuiți. Camila Cabello, show în deschiderea meciului

Liverpool - Real Madrid, finala UEFA Champions League 2022 / Profimedia

Liverpool - Real Madrid, finala UEFA Champions League 2022 / Colaj Profimedia

Atmosferă senzațională la finala UEFA Champions League, de pe Stade de France. Fanii lui Liverpool și Real Madrid au umplut până la refuz stadionul din Paris și au declanșat un show fabulos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii lui Liverpool și Real Madrid s-au dezlănțuit în tribunele stadionului din Paris, la finala UEFA Champions League.

Atmosferă senzațională la finala UEFA Champions League! Fanii lui Liverpool și Real Madrid, la înălțime

Meciul „de foc” dintre „cormorani” și „galactici” a fost amânat cu 36 de minute, din cauza incidentelor de la intrarea stadionului. Mai mulți oameni au sărit gardurile arenei în încercarea disperată de a intra la finala UEFA Champions League.

Forțele de ordine au intervenit și au dat cu gaze lacrimogene. În cele din urmă, spiritele s-au calmat, iar meciul a început într-o atmosferă de sărbătoare.

După ce au făcut show în fan zone-urile din Paris înaintea partidei, suporterii celor două echipe au continuat fiesta în tribunele de pe Stade de France (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Reclamă

În plus, pe stadionul din Paris și-au făcut apariția multe nume răsunătoare din sportul mondial, precum Zinedine Zidane, Ronaldo Nazario, Clarence Seedorf, Fabio Cannavaro, Roberto Carlos și Rafael Nadal.

Festivitatea de deschidere a fost asigurată de celebra cântăreață americană Camila Cabello.

Finala UEFA Champions League, amânată cu peste 30 de minute

Momente incredibile înaintea finalei Ligii Campionilor dintre Liverpool şi Real Madrid. Starul partidei a fost amânat cu peste 30 minute din cauza traficului infernal de pe străzile din Paris, dar şi din cauza unor incidente din zona arenei. S-a luat această decizie pentru ca fanii să poată ajunge la timp la meci.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Gary Lineker a avut o reacţie furioasă din cauza incidentelor. „Mi-e imposibil să intru în stadion. Mi se pare extrem de periculos. Carnagiu absolut!”, a scris fostul mare fotbalist englez, acum analist TV, Gary Linker.

Fanii lui Liverpool, atmosferă de vis pe străzile din Paris înainte de finala UEFA Champions League, cu Real Madrid. Capitala Franței a fost asaltată de fanii celor două echipe încă de vineri, în așteptarea marelui meci de pe Stade de France.

Fanii lui Liverpool, atmosferă de vis pe străzile din Paris înainte de finala UEFA Champions League!

Străzile, terasele, pub-urile și parcurile au fost umplute de suporterii englezi. Cântecele „cormoranilor” au acaparat fondul sonor al capitalei Franței.

Câțiva fani ai formației de pe Anfield au ajuns la Paris după o călătorie neașteptată, care a devenit virală. Potrivit Sky Sports, 13 suporteri ai lui Liverpool au fost nevoiți să apeleze la o soluție disperată, după ce zborul lor a fost anulat. În cele din urmă, aceștia au traversat Canalul Mânecii cu o barcă cu motor.

Recomandări
  • Atmosferă senzațională la finala UEFA Champions League! Fanii lui Liverpool și Real Madrid, dezlănțuiți
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și