Închide meniul

Jurgen Klopp, mesaj emoţionant înainte de finala Champions League: „Jucăm pentru poporul Ucrainei!”. Managerul lui Liverpool i-a arătat cu degetul pe ruşi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2022, 15:14

Jurgen Klopp, mesaj emoţionant înainte de finala Champions League: „Jucăm pentru poporul Ucrainei!. Managerul lui Liverpool i-a arătat cu degetul pe ruşi

Jurgen Klopp, mesaj emoţionant înaintea finalei Champions LeagueLiverpool FC Training Session And Press Conference - UEFA Champions League Final 2021/22, Paris, France - 27 May 2022,Image: 695027686, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Jurgen Klopp, mesaj emoţionant înainte de Liverpool - Real Madrid / Profimediaimages

Jurgen Klopp a transmis un mesaj emoţionant înainte de finala Champions League, Liverpool – Real Madrid, care va fi în această seară, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul vicecampioanei din Premier League a fost întrebat ce părere are despre faptul că meciul care îi poate aduce un nou trofeu a fost mutat pe Stade de France din Paris. Arena care ar fi trebuit să găzduiască finala a fost cea din Sankt Petersburg, dar UEFA a schimbat destinaţia la o zi după declanşarea războiului din Ucraina.

Jurgen Klopp, mesaj emoţionant înainte de finala Champions League: „Pentru poporul Ucrainei”

Klopp nu a încercat să evite răspunsul şi chiar a anunţat că şi-ar dori, ca la finalul partidei, să le dedice victoria ucrainenilor. I-a şi „taxat” pe ruşi pentru conflictul sângeros din ultimele trei luni.

Faptul că acest meci are loc şi că nu se dispută la Sankt Petersburg, poate este exact mesajul pe care ar trebui să-l primească Rusia. Viaţa continuă chiar şi atunci când încerci să o distrugi. Jucăm această finală pentru toată lumea, dar la fel şi pentru poporul Ucrainei„, a declarat Jurgen Klopp la conferinţa de presă, potrivit mirror.co.uk.

Jurgen Klopp a ratat deja un trofeu şi încearcă să îşi ia revanşa. Jucătorii săi au terminat lupta pentru titlu la un punct în spatele lui Manchester City. Chiar şi aşa, neamţul a fost desemnat antrenorul sezonului în Premier League.

Reclamă

Este o onoare uriașă. A fost un sezon nebun. În ultima etapă, în afară de două partide, toți ceilalți am jucat meciuri cu miză. A fost puțin enervant, nu a fost cel mai bun deznodământ pentru noi, dar deja am trecut peste.

Când câștigi un premiu ca acesta, fie ești un geniu, fie ai cel mai bun staff tehnic din lume – sunt aici alături de 4 oameni din staff-ul meu, iar ei știu cât de mult îi apreciez”, a spus Jurgen Klopp.

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League

Au curs lacrimi după ce Manchester City a devenit campioană în Anglia. Oleksandr Zinchenko a luat drapelul pe care îl avea pe el, a pus trofeul pe gazon şi drapelul pe trofeu. Apoi, el a luat drapelul şi a început să plângă. Câţiva colegi au veni ca să îl încurajeze, iar toții fanii l-au aplaudat.

Reclamă 4 / 0/3

La Sky Sports, Zinchenko a spus că este pentru el un moment de neuitat. “Sunt atât de mândru că sunt ucrainean. Mi-ar plăcea mult să duc într-o zi acest trofeu în Ucraina, pentru toţi ucrainenii, pentru că ei merită”, a declarat fotbalistul.

El a menţionat că perioada scursă de la startul ofensivei militare a Rusiei în Ucraina a fost cea mai grea din viaţa sa.

Cotele la pariuri pentru finala Champions League

Jucătorii lui Jurgen Klopp sunt consideraţi favoriţi, chiar dacă „galacticii” au reuşit o revenire incredibilă cu Manchester City. Real Madrid este specialista Ligii Campionilor. A cucerit până acum de 13 ori trofeul, ultima dată în 2018. Are pe bancă singurul antrenor care a ajuns pentru a 5-a oară în finală. Carlo Ancelotti i-a depăşit pe Marcelo Lippi, Alex Ferguson şi Jurgen Klopp, toţi cu patru apariţii.

Bookmakerii nu au fost impresionaţi de performanţa incredibilă reuşită de campionii Spaniei în semifinale şi nu o consideră favorită pe Real în meciul cu Liverpool, care se va disputa cu trofeul pe masă. Cotele la pariuri pentru finala Champions League sunt surprinzătoare.

„Cormoranii” au cota 1.50 că vor repeta performanţa din 2019 şi că vor câştiga trofeul. În acelaşi timp, Real Madrid are 2.60.

Liverpool are cota 2.00 dacă va obţine victoria în timp regulamentar. Pentru un rezultat de egalitate, după 90 de minute, bookmakerii au stabilit cota 3.70, iar un succes al Realului are cota 3.80.

Reclamă
Recomandări
  • Jurgen Klopp, mesaj pentru ucraineni înainte de Liverpool – Real Madrid
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și