Închide meniul
VIDEO

Fanii lui Liverpool, atmosferă de vis pe străzile din Paris înainte de finala UEFA Champions League! Suporterii lui Real Madrid, mesaj amenințător pentru Kylian Mbappe: „Vei regreta!”

Cosmin Cioboată Publicat: 28 mai 2022, 16:46 / Actualizat: 28 mai 2022, 18:41

Fanii lui Liverpool, atmosferă de vis pe străzile din Paris înainte de finala UEFA Champions League! Suporterii lui Real Madrid, mesaj amenințător pentru Kylian Mbappe: „Vei regreta!

Fanii lui Liverpool, show total la Paris

Fanii lui Liverpool, înainte de finala UEFA Champions League / Colaj Twitter Liverpool FC News

  • Fanii lui Liverpool, atmosferă de vis pe străzile din Paris înaintea de finala UEFA Champions League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Fanii lui Liverpool, atmosferă de vis pe străzile din Paris înainte de finala UEFA Champions League, cu Real Madrid. Capitala Franței a fost asaltată de fanii celor două echipe încă de vineri, în așteptarea marelui meci de pe Stade de France, care va fi în această seară, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Liverpool și Real Madrid trăiesc cu sufletul la gură orele de dinaintea finalei UEFA Champions League.

Fanii lui Liverpool, atmosferă de vis pe străzile din Paris înainte de finala UEFA Champions League!

Străzile, terasele, pub-urile și parcurile au fost umplute de suporterii englezi. Cântecele „cormoranilor” au acaparat fondul sonor al capitalei Franței.

Reclamă

Câțiva fani ai formației de pe Anfield au ajuns la Paris după o călătorie neașteptată, care a devenit virală. Potrivit Sky Sports, 13 suporteri ai lui Liverpool au fost nevoiți să apeleze la o soluție disperată, după ce zborul lor a fost anulat. În cele din urmă, aceștia au traversat Canalul Mânecii cu o barcă cu motor.

Reclamă

Fanii lui Liverpool, show total pe străzile din Paris!

Ca în fiecare an, organizatorii au pregătit două fan zone-uri în centrul orașului, unde fanii care nu au prins bilet la meci își vor putea urmări favoriții pe ecrane gigantice. Mii de suporteri ai lui Liverpool au umplut zona respectivă încă de la primele ore ale zilei de sâmbătă, transformând atmosfera pariziană într-una 100% britanică.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii lui Real Madrid, „înțepături” pentru Kylian Mbappe înaintea finalei UEFA Champions League

Fanii Realului și-au făcut și ei simțită prezența la Paris, înaintea finalei. Unul dintre suporterii „Los Blancos” a avut un mesaj special pentru Kylian Mbappe, care a refuzat oferta madrilenilor și a decis să continue la PSG.

„Mbappe, vei regreta”, a scris fanul lui Real Madrid, pe o pancartă.

Jurgen Klopp, mesaj emoţionant înainte de finala Champions League: „Pentru poporul Ucrainei”

Jurgen Klopp a transmis un mesaj emoţionant înainte de finala Champions League, Liverpool – Real Madrid.

Managerul vicecampioanei din Premier League a fost întrebat ce părere are despre faptul că meciul care îi poate aduce un nou trofeu a fost mutat pe Stade de France din Paris. Arena care ar fi trebuit să găzduiască finala a fost cea din Sankt Petersburg, dar UEFA a schimbat destinaţia la o zi după declanşarea războiului din Ucraina.

Klopp nu a încercat să evite răspunsul şi chiar a anunţat că şi-ar dori, ca la finalul partidei, să le dedice victoria ucrainenilor. I-a şi „taxat” pe ruşi pentru conflictul sângeros din ultimele trei luni.

Reclamă

Faptul că acest meci are loc şi că nu se dispută la Sankt Petersburg, poate este exact mesajul pe care ar trebui să-l primească Rusia. Viaţa continuă chiar şi atunci când încerci să o distrugi. Jucăm această finală pentru toată lumea, dar la fel şi pentru poporul Ucrainei„, a declarat Jurgen Klopp la conferinţa de presă, potrivit mirror.co.uk.

Jurgen Klopp a ratat deja un trofeu şi încearcă să îşi ia revanşa. Jucătorii săi au terminat lupta pentru titlu la un punct în spatele lui Manchester City. Chiar şi aşa, neamţul a fost desemnat antrenorul sezonului în Premier League.

Este o onoare uriașă. A fost un sezon nebun. În ultima etapă, în afară de două partide, toți ceilalți am jucat meciuri cu miză. A fost puțin enervant, nu a fost cel mai bun deznodământ pentru noi, dar deja am trecut peste.

Când câștigi un premiu ca acesta, fie ești un geniu, fie ai cel mai bun staff tehnic din lume – sunt aici alături de 4 oameni din staff-ul meu, iar ei știu cât de mult îi apreciez”, a spus Jurgen Klopp.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Momente de panică la Istanbul, după finala UEFA Champions League
Liga Campionilor • 11 iun., 16:32
Momente de panică la Istanbul, după finala UEFA Champions League! Tatăl secundului lui Pep Guardiola, dat dispărut
Imaginile bucuriei jucătorilor lui Manchester City, după ce au câştigat Champions League
Liga Campionilor • 11 iun., 0:36
FOTO
Imaginile bucuriei jucătorilor lui Manchester City, după ce au câştigat Champions League! Elevii lui Pep Guardiola, în extaz
Pep Guardiola a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona
Liga Campionilor • 11 iun., 0:03
Pep Guardiola „a rupt blestemul” şi a câştigat UEFA Champions League cu Manchester City! „Triplă” perfectă pentru „cetăţeni”
Răzvan Burleanu, prezent la finala UEFA Champions League dintre Manchester City şi Inter
Liga Campionilor • 10 iun., 23:05
Răzvan Burleanu, prezent la finala UEFA Champions League! Cu cine împarte loja preşedintele FRF, la Manchester City – Inter
Spectacol total în finala UEFA Champions League
Liga Campionilor • 10 iun., 22:22
FOTO
Spectacol total la finala UEFA Champions League! Fanii lui Inter şi ai lui Manchester City fac o atmosferă de vis