Închide meniul
EXCLUSIV

Bănel Nicoliţă, convins că Farul o poate elimina pe Sheriff din preliminariile Champions League: „Au prima şansă!”

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 15:29

Reclamă
Bănel Nicoliţă, convins că Farul o poate elimina pe Sheriff din preliminariile Champions League: „Au prima şansă!

Bănel Nicoliță, sfat pentru Darius Olaru după scandalul de la națională

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Bănel Nicoliţă este convins că Farul o poate elimina pe Sheriff Tiraspol. Fostul internaţional susţine că trupa lui Gică Hagi este favorită în duelul din primul tur preliminar din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – Sheriff, manşa tur a confruntării din preliminariile Champions League, va fi în această seară, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Bănel Nicoliţă, convins că Farul o poate elimina pe Sheriff

Bănel Nicoliţă a prefaţat duelul dintre Farul şi Sheriff şi a ajuns la concluzia că „marinarii” sunt favoriţi să obţină biletele pentru turul secund preliminar din Champions League.

De asemenea, fostul jucător a declarat că s-ar bucura dacă Gică Hagi va avea preformanţe notabile în acest sezon european, deoarece îi poate un respect deosebit „Regelui”.

„Sunt sigur că au prima şansă, chiar dacă întâlnesc o echipă bună, puternică din punct de vedere financiar. Au cumpărat jucători buni. Dar şansele sunt 60% pentru noi şi 40% pentru Sheriff. Este o echipă bună, care a jucat în Champions League, ştim ce surpriză a făcut pe Bernabeu. Ne aşteptăm la un meci greu, dar mi-aş dori din toată inimă să meargă mai departe domnul Hagi. Îl respect, campionatul l-a câştigat pe merit, şi de ce nu, să ajungă cât mai sus”, a declarat Bănel Nicoliţă, într-un interviu pentru Antena Sport.

Reclamă

De asemenea, Nicoliţă a vorbit şi despre posibilul transfer al lui Adrian Mazilu la Brighton. Acesta susţine că puştiul de 17 ani este foarte matur în joc, şi astfel ar putea face faţă în Premier League.

„Eu pe Mazilu l-am văzut foarte matur, foarte bun. De ce să nu facă pasul. Are un potenţial mare de tot, l-am văzut că poate să joace chiar şi la echipa naţională”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Gică Popescu, anunţ înainte de Farul – Sheriff: „Avem şanse de calificare!”

Gică Popescu a făcut un anunţ clar înainte de Farul – Sheriff, partida din primul tur preliminar din Champions League. Preşedintele campioanei este convins că trupa lui Gică Hagi are mari şanse să obţină biletele pentru faza următoarea din preliminariile celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că avem șanse de calificare și sunt convins că vom vedea o altă echipă față de meciul din Supercupă. Am avut probleme, dar trebuie să ne respectăm blazonul. Am avut jucători care nu au jucat și este riscant să îi bagi în asemenea meci. Indiferent cine va juca, sunt sigur că orice jucător va da totul pe teren.

(n.r. despre Larie, Băluță și Grameni) Nu sunt 100%, dar sunt pe drumul cel bun. Larie abia astăzi s-a antrenat cu echipa.

Avem speranțe foarte mari, poate chiar mai mari decât voi”, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și