Închide meniul

Gică Popescu, anunţ înainte de Farul – Sheriff: „Avem şanse de calificare!” Ce jucători sunt incerţi

Viviana Moraru Publicat: 11 iulie 2023, 8:39

Reclamă
Gică Popescu, anunţ înainte de Farul – Sheriff: „Avem şanse de calificare! Ce jucători sunt incerţi

Gică Popescu, anunţ înainte de Farul - Sheriff

Gică Popescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Gică Popescu a făcut un anunţ clar înainte de Farul – Sheriff, partida din primul tur preliminar din Champions League. Preşedintele campioanei este convins că trupa lui Gică Hagi are mari şanse să obţină biletele pentru faza următoarea din preliminariile celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va primi vizita celor de la Sheriff Tiraspol miercuri, în turu confruntării din preliminariile Champions League. Meciul se va desfăşura de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Popescu, anunţ înainte de Farul – Sheriff

Gică Popescu a prefaţat confruntarea dintre Farul şi Sheriff şi s-a declarat convins de faptul că jucătorii lui Gică Hagi vor da totul pentru a obţine calificarea.

De asemenea, „Baciul” a declarat că are mare încredere că Farul poate avea un parcurs remarcabil în acest sezon european. Pe de altă parte, Gică Popescu a mărturisit că Ionuţ Larie, Tudor Băluţă şi Constantin Grameni sunt incerţi înaintea duelului din preliminariile Champions League.

„Cred că avem șanse de calificare și sunt convins că vom vedea o altă echipă față de meciul din Supercupă. Am avut probleme, dar trebuie să ne respectăm blazonul. Am avut jucători care nu au jucat și este riscant să îi bagi în asemenea meci. Indiferent cine va juca, sunt sigur că orice jucător va da totul pe teren.

Reclamă

(n.r. despre Larie, Băluță și Grameni) Nu sunt 100%, dar sunt pe drumul cel bun. Larie abia astăzi s-a antrenat cu echipa.

Avem speranțe foarte mari, poate chiar mai mari decât voi”, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Gică Popescu, despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton

Gică Popescu a vorbit despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton. Preşedintele Farului a precizat că nu se hazardează să anunţe nimic.

Reclamă 4 / 0/3

„Deocamdată nu este nimic concret legat de transferul lui Mazilu. Voi ştiţi că un contract este perfectat atunci când este o înţelegere cu toate părţile implicate.

Nu am ajuns la nicio înţelegere nici cu Brighton, nici cu alt club. Dacă se va întâmpla, va fi foarte bine. Jucătorul îşi doreşte să facă acest pas.

Discuţii sunt şi au fost săptămâna trecută cu un alt club despre care nu s-a scris absolut deloc. Erau discuţii avansate.

Nu mă hazardez să fac niciun fel de anunţ. Nu pot confirma că negocierile sunt avansate cu Brighton. Am prea multă experienţă ca să mă hazardez să fac declaraţii despre un club sau altul.

Acum nu avem nicio ofertă de la Brighton pe masă, poate fi mâine, poate fi poimâine.

Mazilu este în lot pentru meciul cu Sheriff. Dacă Gică va dori să îl bage, îl va băga”, a declarat Gică Popescu pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și