Închide meniul

„Barcelona, atât de des avantajată de arbitri!” Facţiunea dură a ultraşilor lui PSG, avertisment teribil pentru catalani

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2024, 10:33

Reclamă
„Barcelona, atât de des avantajată de arbitri! Facţiunea dură a ultraşilor lui PSG, avertisment teribil pentru catalani

Facţiunea dură a ultraşilor lui PSG, avertisment teribil pentru catalani

Fanii lui PSG, în timpul unui meci / Profimediaimages

Facţiunea dură a ultraşilor lui PSG a lansat un avertisment teribil pentru Barcelona, înaintea meciului tur din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Aceştia anunţă că vor pregăti un adevărat infern pe Parc des Princes, la confruntarea care va fi miercuri, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii liderului din Ligue 1 sunt gata să pună o presiune uriaşă pe trupa lui Xavi şi anunţă o mobilizare generală în tribună.

Facţiunea dură a ultraşilor lui PSG, avertisment teribil pentru Barcelona

Miercuri, echipa noastră se confruntă cu Barcelona. Rolul nostru va fi fundamental şi cerem mobilizare totală! Să ne unim pentru a ne încuraja echipa. Ajungem la stadion devreme, purtăm tricoul roş-albastru şi să ne facem adversarii să tremure încă de când intră pe teren la încălzire. Barcelona, atât de des favorizată de arbitraj, trebuie să se simtă pe un teritoriu cât mai ostil.

Este de datoria noastră să facem din Parc des Princes o fortăreaţă terifiantă pentru adversara noastră. Să aprindem legendarul stadion, să fim necruţători. Singur nostru obiectiv este victoria şi pentru asta trebuie să ajutăm din plin. Împreună suntem invincibili!„, a fost mesajul postat de liderii galeriei pe reţelele sociale, potrivit marca.com.

Încă din timpul meciului cu Clermont, din Ligue 1, s-au auzit injurii la adresa Barcelonei. Luis Enrique a avut şi o reacţie, la conferinţa de presă.

Reclamă

Mi-ar plăcea să văd un spectacol grozav, între două echipe mari, şi să domnească sportivitatea. De multe ori câştigi şi de multe ori pierzi. Trebuie să respecţi arbitrii, jucătorii adverşi, arbitrii şi familiile lor. Şi sper că PSG poate câştiga„, a declarat antrenorul lui PSG.

Până la întâlnirea din sferturi, Barcelona și PSG s-au mai duelat de 12, în cadrul UEFA Champions League. Dintre aceste meciuri, 4 au fost câștigate de parizieni, 4 de Barcelona, iar 4 s-au terminat la egalitate.

Kylian Mbappe e de neoprit la PSG

Kylian Mbappe a marcat pentru PSG în Cupa Franţei, şi a ajuns la cifre uriaşe. Starul francez a punctat în duelul din semifinale cu Rennes cel de-al 39-lea gol din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Partida dintre PSG şi Rennes s-a văzut live, în AntenaPLAY. Campioana Franţei s-a calificat în marea finală, acolo unde se va duela cu Lyon, pentru trofeu.

Starul francez a avut ocazia de a deschide scorul în minutul 12. Acesta a primit o pasă în adâncime de la Ousmane Dembele, a şutat puternic din interiorul careului, însă balonul s-a oprit în bara transversală a porţii lui Rennes.

Ulterior, în minutul 35, Mbappe a fost faultat în careu, iar arbitrul a dictat penalty. Tot Mbappe a executat, însă veteranul din poarta lui Rennes, Steve Mandanda, a parat lovitura.

Ulterior, la doar patru minute distanţă, Kylian Mbappe s-a revanşat şi a reuşit să deschidă scorul. Starul francez a punctat cu un şut din interiorul careului, după ce a driblat un adversar.

Kylian Mbappe a ajuns astfel la nu mai puţin de 39 de goluri marcate, în 40 de meciuri bifate la PSG, în toate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și