Închide meniul

Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 9:20

Reclamă
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique

Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG - Barcelona 2-3

Kylian Mbappe, în PSG - Barcelona 2-3 / Profimedia

Superstarul Kylian Mbappe a fost făcut praf în presa din Franța, după PSG – Barcelona 2-3! Jurnaliștii din Hexagon au criticat dur prestația atacantului, din meciul de la Paris, și i-au oferit o notă uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de la PSG nu a reușit să marcheze în partida cu Barcelona, iar nici prestația acestuia nu a fost pe măsura așteptărilor. Astfel, presa franceză nu a avut milă de superstar.

Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3

Publicația L’Equipe au criticat dur evoluția lui Mbappe, iar acesta a primit nota 3 din partea jurnaliștilor!

Cea mai mică notă de la PSG a fost atribuită lui Lucas Berlaldo, 2, în timp ce, pe lângă Kylian Mbappe, Donnarumma și Asensio au primit nota 3.

„Atacantul lui PSG a fost așteptat cu nerăbdare și a ratat întâlnirea. A încercat multe, dar nu a reușit să depășească marcajul adversarilor. În fața perechii Kounde – Araujo a ezitat să dribleze pentru a pasa cât mai mult, dar fără mare inspirație.

Reclamă

Drept urmare, nu a fost periculos și nu a luat decizii spectaculoase, chiar dacă a fost implicat la faza golului marcat de Ousmane Dembele”, au notat francezii.

De asemenea, Mbappe a fost ironizat și pe rețelele de socializare. Fanii au remarcat faptul că Pau Cubrasi, care are doar 17 ani, l-a marcat perfect pe campionul mondial din 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Enrique se gândește doar la calificare după PSG – Barcelona 2-3

Luis Enrique se gândește doar la calificare, chiar dacă echipa sa a pierdut prima manșă a sfertului cu echipa lui Xavi, pe teren propriu. Tehnicianul a oferit o serie de declarații încrezătoare, după PSG – Barcelona 2-3.

A fost un duel cu adevărat spectaculos pe Parc des Princes. Barcelona a avut o prestație de senzație și a reușit o victorie imensă în fața vedetelor de la PSG. Meciul de la Paris s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Antrenorul de la PSG este de părere că echipa sa a avut o prestație bună la primul meci cu Barcelona, chiar dacă parizienii au fost înviși.

Luis Enrique i-a felicitat pe elevii lui Xavi, dar a menționat că echipa sa are șanse mari de calificare. De asemenea, tehnicianul se așteaptă ca partida retur să fie, la rândul ei, una plină de spectacol.

„Toate înfrângerile dor și deranjează, dar acest joc, ca toate celelalte, a avut suișuri și coborâșuri. Am început bine meciul, am dominat, dar după 0-1 am avut îndoieli când a fost vorba să punem presiune împotriva Barcelonei.

Barcelona a știut foarte bine să gestioneze presiunea meciului. Au jucători de foarte bună calitate. La pauză am schimbat lucrurile și am reușit (n.r. PSG) să întoarcem jocul. Am dat două goluri, dar rezultatul este negativ pentru noi.

Felicit Barcelona, dar nu am nicio îndoială că vom reuși calificarea. Am pregătit deja manșa secundă și o să o tratăm ca pe o finală.

Reclamă

Cu siguranță că vom vedea din nou multe goluri și sperăm că de data aceasta micile detalii să fie de partea noastră”, a spus Luis Enrique, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și