Închide meniul
VIDEO

Bătaie între suporteri înainte de Galatasaray – Bayern! Scene incredibile pe străzile din Istanbul. Mai mulţi fani au fost răniţi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 octombrie 2023, 18:35

Reclamă
Bătaie între suporteri înainte de Galatasaray – Bayern! Scene incredibile pe străzile din Istanbul. Mai mulţi fani au fost răniţi

ătaie între suporteri înainte de Galatasaray - Bayern

Colaj Twitter

Bătaie între suporteri înainte de Galatasaray – Bayern Munchen, meci din grupele Ligii Campionilor. În urma conflictului dintre fani, 5 suporteri au suferit răni la nivelul feţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cinci persoane, dintre care patru sunt suporteri ai echipei Bayern Munchen, au fost rănite uşor, marţi, în timpul unor ciocniri la Istanbul, înainte de meciul din Liga Campionilor dintre Galatasaray şi formaţia germană, informează AFP, citată de news.ro.

Bătaie între suporteri înainte de Galatasaray – Bayern

Conform imaginilor apărute în social media, un grup fprmat de zeci de fani Bayern s-a aflat în centrul incidentelor, pe celebrul bulevard pietonal Istiklal. În timpul ciocnirilor, suporterii celor două echipe au aruncat cu scaune şi sticle. În plus, suporterii germani au arunca cu obiecte în vitrina magazinului oficial al clubului Galatasaray.

Au fost răniţi în zona feţei cinci oameni, dintre care patru sunt germani cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani.

Reclamă

Bayern Munchen şi Galatasaray sunt echipele de pe primele două locuri din Grupa A. Nemţii au 6 puncte, după ce au câştigat duelurile cu Manchester United şi FC Copenhaga, în timp e turcii au 4 puncte, după remiza cu FC Copenhaga şi victoria de pe Old Trafford cu formaţia pregătită de Erik ten Hag.

În celălalt meci al grupei, Manchester United va juca din nou pe teren propriu, cu FC Copenhaga. Victoria este obligatorie pentru echipa lui Erik ten Hag, după ce a pierdut primele două meciuri ale grupei.

Reclamă 4 / 0/3

Arsenal merge la Sevilla, Real Madrid la Braga

De la ora 22:00, „tunarii” lui Mikel Arteta merg pe terenul deţinătoarei Europa League. Arsenal a pierdut etapa trecută în mod surprinzător pe terenul lui Lens, în timp ce Sevilla a remizat pe terenul celor de la PSV.

Ambele echipe vin după remize în campionat. Arsenal a reuşit să obţină un punct în derby-ul de pe Stamford Bridge cu Chelsea, scor 2-2, după ce a revenit de la 0-2, în timp ce Sevilla a remizat pe teren propriu cu Real Madrid.

Braga va avea parte de un meci de gală marţi seară, urmând să primească vizita lui Real Madrid. Etapa trecută, portughezii au revenit fantastic la Berlin, câştigând cu 3-2, după ce au fost conduşi cu 2-0. Cu acelaşi scor s-a impus şi Real Madrid în meciul de etapa trecută pe terenul campioanei din Serie A, Napoli.

Meciurile de marţi din UEFA Champions League

  • (ora 19:45) Galatasaray – Bayern Munchen
  • (ora 19:45) Inter – Sazburg
  • (ora 22:00) Benfica – Real Sociedad
  • (ora 22:00) Braga – Real Madrid
  • (ora 22:00) Lens – PSV
  • (ora 22:00) Manchester United – FC Copenhaga
  • (ora 22:00) Sevilla – Arsenal
  • (ora 22:00) Union Berlin – Napoli
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și