Închide meniul

Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern – PSG. Numai Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas îl mai depăşesc pe starul argentianian

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 martie 2023, 21:50

Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern – PSG. Numai Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas îl mai depăşesc pe starul argentianian

Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern - PSG

Lionel Messi / Profimedia

Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern – PSG. Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas sunt singurii care îl mai depăşesc pe starul argentianian la acest capitol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parizienii, în frunte cu Kylian Mbappe și Lionel Messi, vor încerca să întoarca soarta meciului tur, atunci când bavarezii s-au impus pe Parc des Princes, scor 1-0.

Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern – PSG. Numai Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas îl mai depăşesc pe starul argentianian

Duelul de pe Allianz Arena consemnează o bornă senzațională atinsă de Leo Messi. Concret, startul argentinian va ajunge la 150 de meciuri în Liga Campionilor, fiind al treilea fotbalist la acest capitol.

Numai Iker Casillas, cu 176 de meciuri și Cristiano Ronaldo, cu 178 de meciuri îl depășesc pe superstarul lui PSG. Dintre cele 150 de prezențe în Liga Campionilor ale lui Leo Messi, 136 au fost în tricoul Barcelonei.

Reclamă

Lionel Messi ar putea fi adversarul lui Cristiano Ronaldo! Oferta colosală primită de starul argentinian din Arabia Saudită

Lionel Messi ar putea redeveni adversarul lui Cristiano Ronaldo, după ce a primit o ofertă de la o trupă din Arabia Saudită. Sud-americanul a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG, şi deşi au existat numeroase runde de negocieri, până în prezent, acesta nu şi-a prelungit înţelegerea de pe Parc de Princes şi ar putea pleca gratis în vară.

Lionel Messi este ofertat de Al-Ittihad, trupă din prima ligă din Arabia Saudită. În acelaşi campionat evoluează şi rivalul argentinianului, Cristiano Ronaldo, la Al Nassr.

Al Ittihad a pus ochii pe Lionel Messi, iar oficialii formaţiei saudite sunt dispuşi să-l plătească regeşte pe argentinian. Concret, marca.com anunţă faptul că formaţia din Golf i-ar oferi un salariu de aproximativ 100 de milioane de dolari pe an, mai exact, 94 de milioane.

Reclamă 4 / 0/3

Se pare că oferta ar fi fost trimisă deja către oamenii din anturajul lui Lionel Messi, şi se aşteaptă răspunsul argentinianului.

Dacă mutarea lui Lionel Messi la Al Ittihad s-ar concretiza, ar fi o altă lovitură dată de fotbalul saudit, după transferul lui Cristiano Ronaldo. Planul oficialilor saudiţi este de a promova cât mai mult fotbalul din ţara lor, având ca ţintă organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Lionel Messi a mai fost pe radarul unei formaţii din Arabia Saudită. Concret, Al Hilal, o altă formaţie cu renume din Arabia Saudită, l-a avut pe listă pe starul argentinian, după cum a confirmat-o chiar antrenorul echipei, Ramon Diaz.

„Arabia Saudită are şansa de a-l cumpăra pe Lionel Messi acum, imginaţi-vă ce putere are această ţară”, a declarat antrenorul argentinian al lui Al Hilal, Ramon Diaz, pentru marca.com.

Se pare că Al Hilal ar fi fost dispusă să-i ofere dublu de cât este dispusă să îi ofere Al Ittihad, anume 200 de milioane de dolari.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și