Închide meniul

Ce a scris presa din San Marino despre echipa lui Gigi Becali înainte de FCSB – Virtus!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iulie 2024, 19:36

Reclamă
Ce a scris presa din San Marino despre echipa lui Gigi Becali înainte de FCSB – Virtus!

Ce a scris presa din San Marino despre echipa lui Gigi Becali înainte de FCSB - Virtus!

FCSB, la finalul unui meci / Hepta

Presa din San Marino este conştientă că Virtus nu are nicio şansă de calificare mai departe. Iată ce a scris presa din San Marino despre echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii din San Marino au punctat că FCSB este o echipă evident superioară lui Virtus. Cei din San Marino au remarcat că Virtus nu a avut la meciul tur implicarea din alte partide.

Ce a scris presa din San Marino despre echipa lui Gigi Becali înainte de FCSB – Virtus!

Prima dată în Europa, primul gol, primul meci în deplasare. Romantismul lui Virtus în Liga Campionilor continuă și se îmbogățește cu un capitol și mai prestigios: călătoria în România pentru a onora cel mai bine dubla din cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi.

Scorul de 7-1 din prima manșă nu lasă loc de vise de calificare, Steaua București (n.r. FCSB), așa cum era prezis, s-a dovedit a fi un adversar superior din toate punctele de vedere: tehnic, tactic, fizic și atletic.

Ambițiile echipei României sunt cu totul altele: obiectivul este să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Pentru Virtus este o recompensă meritată pentru un sezon grozav, chiar dacă spiritul de luptă care a caracterizat-o mereu pe Acquaviva a lipsit”, au scris cei de la sanmarinortv.sm.

Reclamă
Reclamă 4

„Cred că va fi suficient pentru calificare!” Elias Charalambous, avertisment pentru FCSB, după victoria categorică cu Virtus

Elias Charalambous a transmis un avertisment pentru FCSB, după succesul cu 7-1 cu Virtus. Antrenorul cipriot a vrut să-şi menţină jucătorii cu picioarele pe pământ. I-a îndemnat să nu se gândească deja la duelul cu Maccabi Tel Aviv, din turul secund preliminar din Champions League.

FCSB a învins-o pe Virtus fără emoţii, cu un categoric 7-1. În turul secund preliminar, campioana va avea un duel „de foc”, cu Maccabi Tel Aviv.

Elias Charalambous a tras concluziile, după meciul cu Virtus, şi şi-a lăudat jucătorii pentru seriozitatea cu care au tratat partida din San Marino. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor nu se gândeşte însă deja la turul secund, deoarece FCSB mai are de disputat şi partida retur cu Virtus.

Reclamă

Nu aveam foarte multe informații despre Virtus înainte de partidă, însă jucătorii au fost foarte concentrați și serioși. Asta demonstrează că vor da totul pe teren, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. Scorul este foarte bun, cred că va fi suficient pentru calificare, însă mai avem o partidă.

Ne putem relaxa pentru câteva zile, apoi ne vom concentra pe partida cu U Cluj, nu avem multe zile de odihnă. Astăzi am jucat în San Marino și ne-am simțit ca și cum am fi jucat acasă! Le mulțumim din suflet suporterilor, sprijinul lor este extraordinar. După partida de campionat, putem vorbi și de Maccabi”, a declarat Elias Charalambous după Virtus – FCSB 1-7, conform gsp.ro.

Gigi Becali s-a răzgândit şi a decis o schimbare în primul 11 la FCSB, după victoria la scor cu Virtus

Gigi Becali s-a răzgândit şi a decis o schimbare în primul 11 la FCSB, după victoria la scor cu Virtus, din primul tur preliminar din Champions League. Patronul roş-albaştrilor a hotărât ca Mihai Lixandru să revină în echipa de start a roş-albaştrilor.

După victoria din Supercupă cu Corvinul, Gigi Becali a declarat că Baba Alhassan îi va lua locul în primul 11 lui Mihai Lixandru. În meciul cu Virtus, ambii jucători au fost trimişi în teren la pauză, iar cel care l-a impresionat pe patronul echipei a fost mijlocaşul român.

La finalul partidei, Gigi Becali a transmis că s-a convins şi Mihai Lixandru va rămâne titular la FCSB, după ce a fost impresionat de evoluţia sa din meciul cu Virtus.

„Olaru e Olaru. Aveam doar o întrebare cu Lixandru, dar m-a convins în seara asta că trebuie să joace. Nu mi-a plăcut de el în meciul din Supercupă. S-a văzut în a doua repriză azi când l-am băgat că era lucid.

Mă gândeam să-l schimb cu Baba, dar Lixandru va rămâne”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și