Închide meniul

Ce a spus Mihai Stoica imediat după Pyunik – CFR Cluj 0-0. MM, amuzat de Dan Petrescu: „Exagerează! Asta mă distrează”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iulie 2022, 0:02

Ce a spus Mihai Stoica imediat după Pyunik – CFR Cluj 0-0. MM, amuzat de Dan Petrescu: „Exagerează! Asta mă distrează

Mihai Stoica, imagini fabuloase de la West Ham - FCSB

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / Profimedia

  • FC Pyunik – CFR Cluj 0-0
  • Ce a spus Mihai Stoica despre Dan Petrescu

Mihai Stoica a urmărit meciul dintre Pyunik şi CFR Cluj, scor 0-0, din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Managerul general de la FCSB a tras şi primele concluzii şi este convins că nu se pune problema ca echipa lui Dan Petrescu să nu se califice mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM chiar e sigur că armenii nu pot rezista fără gol şi în returul din Gruia, de pe 13 iulie. Ştie şi de ce au avut probleme ardelenii în a scăpa de griji încă din confruntarea de la Erevan.

Ce a spus Mihai Stoica după ce a văzut Pyunik – CFR Cluj

Sunt foarte complicate meciurile astea. E început de sezon, împotriva unei echipe pe care nu o cunoşti. Gazonul e singura chestie bună din toată chestia asta. Ştiu cum e la Erevan, dezinteres, fani puţini în tribună, iar meciurile astea sunt complicate.

Reclamă

Lui Dan Petrescu îi iese şi o să ducă echipa din nou în grupe, de Conference League, Europa League, dar îi iese. Joacă pe minge lungă, joacă pe Debeljuh şi ce era clar e că armenii nu dădeau gol niciodată. Nu e nicio necunoscută la duelul ăsta. Nu văd cum nu s-ar califica CFR„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Oficialul de la FCSB a fost amuzat de Dan Petrescu, care a declarat înaintea meciului din Armenia că jucătorii săi nu sunt favoriţi.

Reclamă

Altceva mă distrează. Zicea 50-50% şi mă uitam la cotele de la pariuri şi aveau cotă 1 şi ceva. Ce legătură are naţionala României cu cea a Armeniei, când Pyunik nu avea armeni în echipă? S-a obişnuit lumea, el exagerează, dar e simpatic.

Cât el câştigă non-stop de cinci ani de zile, atunci ce să mai spunem? Indiferent ce spune presei, ştie ce le spune jucătorilor în vestiar. CFR nu are mari jucători, singurul e Deac. Ştie să câştige, joacă minge lungă şi faze fixe şi câştigă.

Petrescu are ceva special. Sunt mulţi antrenori care înaintează în vârstă şi încep să delege sarcinile. Petrescu nu face asta niciodată. De asta nu are un staff extraordinar. El trăieşte pe mâna lui. Vrea să facă tot. El se uită şi vede în amănunt ce fac adversarii. Are răbdare să vadă un Mioveni – Botoşani de patru ori, integral, într-o zi şi e mare lucru. Fotbalul îl răsplăteşte, e foarte serios„, a mai spus managerul general de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă va trece de FC Pyunik, formația lui Dan Petrescu va evolua în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Dudelange (Luxemburg) și FK Tirana (Albania). Meciurile din turul 2 preliminar al UCL se vor dispute pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

Dan Petrescu, prima reacţie după meciul din preliminariile Champions League

„Bursucul” a apreciat valoarea adversarilor, dar a fost nemulţumit de rezultatul înregistrat la Erevan. Petrescu e de părere că scorul nu reflectă realitatea din teren. E sigur că jucătorii săi ar fi meritat să câştige.

Nu m-a surprins nimeni pentru că ştiam că va fi un meci dificil. Sunt campionii Armeniei, au jucători buni şi nu a fost o surpriză pentru mine.

În ceea ce priveşte meciul, noi am avut mai multe ocazii, trebuia să marcăm. Adversarii au avut mai puţine ocazii. 0-0 nu este rezultatul corect pentru că am avut mai multe ocazii, dar e fotbal şi orice este posibil„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”