Închide meniul

Ce a spus Mihai Stoica imediat după Pyunik – CFR Cluj 0-0. MM, amuzat de Dan Petrescu: „Exagerează! Asta mă distrează”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iulie 2022, 0:02

Ce a spus Mihai Stoica imediat după Pyunik – CFR Cluj 0-0. MM, amuzat de Dan Petrescu: „Exagerează! Asta mă distrează

Mihai Stoica, imagini fabuloase de la West Ham - FCSB

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM chiar e sigur că armenii nu pot rezista fără gol şi în returul din Gruia, de pe 13 iulie. Ştie şi de ce au avut probleme ardelenii în a scăpa de griji încă din confruntarea de la Erevan.

Ce a spus Mihai Stoica după ce a văzut Pyunik – CFR Cluj

Sunt foarte complicate meciurile astea. E început de sezon, împotriva unei echipe pe care nu o cunoşti. Gazonul e singura chestie bună din toată chestia asta. Ştiu cum e la Erevan, dezinteres, fani puţini în tribună, iar meciurile astea sunt complicate.

Reclamă

Lui Dan Petrescu îi iese şi o să ducă echipa din nou în grupe, de Conference League, Europa League, dar îi iese. Joacă pe minge lungă, joacă pe Debeljuh şi ce era clar e că armenii nu dădeau gol niciodată. Nu e nicio necunoscută la duelul ăsta. Nu văd cum nu s-ar califica CFR„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Oficialul de la FCSB a fost amuzat de Dan Petrescu, care a declarat înaintea meciului din Armenia că jucătorii săi nu sunt favoriţi.

Reclamă

Altceva mă distrează. Zicea 50-50% şi mă uitam la cotele de la pariuri şi aveau cotă 1 şi ceva. Ce legătură are naţionala României cu cea a Armeniei, când Pyunik nu avea armeni în echipă? S-a obişnuit lumea, el exagerează, dar e simpatic.

Cât el câştigă non-stop de cinci ani de zile, atunci ce să mai spunem? Indiferent ce spune presei, ştie ce le spune jucătorilor în vestiar. CFR nu are mari jucători, singurul e Deac. Ştie să câştige, joacă minge lungă şi faze fixe şi câştigă.

Petrescu are ceva special. Sunt mulţi antrenori care înaintează în vârstă şi încep să delege sarcinile. Petrescu nu face asta niciodată. De asta nu are un staff extraordinar. El trăieşte pe mâna lui. Vrea să facă tot. El se uită şi vede în amănunt ce fac adversarii. Are răbdare să vadă un Mioveni – Botoşani de patru ori, integral, într-o zi şi e mare lucru. Fotbalul îl răsplăteşte, e foarte serios„, a mai spus managerul general de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă va trece de FC Pyunik, formația lui Dan Petrescu va evolua în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Dudelange (Luxemburg) și FK Tirana (Albania). Meciurile din turul 2 preliminar al UCL se vor dispute pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

Dan Petrescu, prima reacţie după meciul din preliminariile Champions League

„Bursucul” a apreciat valoarea adversarilor, dar a fost nemulţumit de rezultatul înregistrat la Erevan. Petrescu e de părere că scorul nu reflectă realitatea din teren. E sigur că jucătorii săi ar fi meritat să câştige.

Nu m-a surprins nimeni pentru că ştiam că va fi un meci dificil. Sunt campionii Armeniei, au jucători buni şi nu a fost o surpriză pentru mine.

În ceea ce priveşte meciul, noi am avut mai multe ocazii, trebuia să marcăm. Adversarii au avut mai puţine ocazii. 0-0 nu este rezultatul corect pentru că am avut mai multe ocazii, dar e fotbal şi orice este posibil„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Mihai Stoica, postare religioasă înainte de FCSB - Sepsi! Ce a transmis oficialul "roş-albaştrilor"
Liga 1 • 17 mart., 18:50
Mihai Stoica, postare religioasă înainte de FCSB – Sepsi! Ce a transmis oficialul „roş-albaştrilor”
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”