Închide meniul

Dan Petrescu, prima reacţie după Pyunik – CFR Cluj 0-0: „Nu a fost o surpriză pentru mine!”. Ce l-a nemulţumit după meciul din turul 1 preliminar al UEFA Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iulie 2022, 23:30 / Actualizat: 6 iulie 2022, 14:40

Dan Petrescu, prima reacţie după Pyunik – CFR Cluj 0-0: „Nu a fost o surpriză pentru mine!. Ce l-a nemulţumit după meciul din turul 1 preliminar al UEFA Champions League

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Antena Sport

  • Ce a spus Dan Petrescu după Pyunik – CFR Cluj 0-0
  • Meciul retur va avea loc pe 13 iulie

Dan Petrescu a avut prima reacţie după Pyunik – CFR Cluj, scor 0-0, din prima manşă a turului 1 preliminar din UEFA Champions League. Antrenorul campioanei României anunţase că se aşteaptă la un meci greu în Armenia, iar temerile lui s-au adeverit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” a apreciat valoarea adversarilor, dar a fost însă nemulţumit de rezultatul înregistrat la Erevan. Petrescu e de părere că scorul nu reflectă realitatea din teren. E sigur că jucătorii săi ar fi meritat să câştige.

Dan Petrescu, prima reacţie după Pyunik – CFR Cluj 0-0

Nu m-a surprins nimeni pentru că ştiam că va fi un meci dificil. Sunt campionii Armeniei, au jucători buni şi nu a fost o surpriză pentru mine.

Reclamă

În ceea ce priveşte meciul, noi am avut mai multe ocazii, trebuia să marcăm. Adversarii au avut mai puţine ocazii. 0-0 nu este rezultatul corect pentru că am avut mai multe ocazii, dar e fotbal şi orice este posibil„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj a remizat pe terenul lui FC Pyunik Erevan. Elevii lui Dan Petrescu au avut câteva ocazii notabile, cea a lui Gabriel Debeljuh fiind cea mai mare. Atacantul a lovit bara transversală, după ce a încercat o finalizare spectaculoasă din „foarfecă”.

Reclamă

Ardelenii au fost lipsiţi de şansă pe terenul campioanei din Armenia. CFR Cluj a dominat la toate capitolele, dar nu a putut să înscrie în poarta adversă. 12 şuturi spre poarta lui Pyunik au avut campionii României, 5 execuţii fiind cadrate.

CFR Cluj se poate răzbuna pe armeni în meciul retur din Gruia, de pe 13 iulie. Dacă va trece de FC Pyunik, formația lui Dan Petrescu va evolua în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Dudelange (Luxemburg) și FK Tirana (Albania). Meciurile din turul 2 preliminar al UCL se vor dispute pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

Marius Şumudică, reacţie furibundă după Pyunik – CFR Cluj 0-0

Fostul antrenor al lui CFR Cluj nu înţelege tactica aleasă de Dan Petrescu şi i-a desfiinţat pe adversarii campionilor României. Marius Şumudică a lansat un val de ironii la scurt timp după încheierea meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la Erevan au o valoare a lotului de 6 milioane, când cea a lui CFR e de 30 de milioane. Nu este normal, este un coleg de-al meu, e omul care a venit după mine la CFR şi nu e normal să fac comparaţii, dar nu trebuie să ne ascundem. Această echipă cu care a jucat astăzi CFR se bate la retrogradare la noi în campionat, fără probleme. Săracii au laba piciorului umflată de cât au degajat.

Armenilor le trebuia paşaport ca să treacă de centrul terenului. Diferenţă mare de valoare, imensă! Cei care sunt implicaţi să răspundă. Eu nu am pomenit un meci de Champions League în care să nu vezi 5-6 pase legate. Fără prospeţime… poate greşesc eu. Nu sunt deloc răutăcios! Probabil încă nu au intrat în ritm, depinde cum a pregătit echipa (n.r. Dan Petrescu). Ceea ce am văzut astăzi… fundaşul central l-a făcut Pele. Astăzi CFR Cluj trebuia să câştige fără drept de apel! Fără să fiu subiectiv.

Eu niciodată nu am ieşit înainte de joc să fiu atât de precaut. Eu am alta mentalitate, încerc să desfiinţez adversarul. El este opusul, îi ridică în slăvi. Ne-o fi bătut pe noi Armenia, dar ei nu au avut nicio ocazie. Probabil aşa a pregătit meciul. În momentul de faţă CFR Cluj arată rău!„, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj