Închide meniul

„Nu-l poți învinui pe el!” Ciprian Tătărușanu, apărat de un fost portar al Italiei, după evoluțiile de la AC Milan

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2023, 12:57

Nu-l poți învinui pe el!” Ciprian Tătărușanu, apărat de un fost portar al Italiei, după evoluțiile de la AC Milan

Ciprian Tătărușanu, apărat de un fost portar al Italiei, după evoluțiile de la AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, în timpul meciului AC Milan – Sassuolo 2-5 / Profimediaimages

Ciprian Tătărușanu a fost apărat de un fost portar al Italiei, după ultimele meciuri din poarta lui AC Milan. Luca Marchegiani, fost goalkeeper la Lazio, susține că românului nu ar trebui să i se reproșeze golurile încasate în partidele în care a fost titular, deoarece nu a fost adus pentru a apăra din primul minut poarta rosonerrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu a devenit titular la AC Milan, după accidentarea suferită de Mike Miagnan la sfârșitul lunii septembrie. De atunci, portarul român a bifat 21 de partide pentru campioana Italiei, și și-a atras multe critici din cauza golurile priimite , 31 la număr.

Ciprian Tătărușanu, apărat de un fost portar al Italiei, după evoluțiile de la AC Milan

Luca Marchegiani, cel care a devenit campion în Serie A în anul 2000, și a apărat și poarta naționalei Italiei, îl apără pe Ciprian Tătărușanu. Italianul susține că portarul român a fost adus la echipă pentru a fi rezerva lui Mike Maignan, iar în acest sezon a ajuns să fie titular în mai mult de 20 de partide, într-un sezon extrem de dificil pentru campioana din Serie A.

„Nu-l poți învinui pe el! Tătărușanu a fost adus cu un scop, acela de a fi al doilea portar, dar nimeni nu s-ar fi gândit că va ajunge să joace 20 de meciuri la rând, într-un sezon dificil. Este superficial să vorbim despre situația lui AC Milan, gândindu-ne doar la portar. Știm cu toții că nu e cazul. Și apoi să vorbim despre folosirea lui Maignan, care este un lider puternic și carismatic, este o altă problemă”, a declarat Luca Marchegiani, potrivit sportevai.it.

Ciprian Tătărușanu se pare că va reveni pe banca de rezerve la finalul lunii februarie, recuperarea lui Mike Maignan fiind pe drumul cel bun, după cum au anunțat zilele trecute oficialii formației de pe San Siro.

Reclamă

AC Milan traversează un sezon extrem de modest. După ce în precedentul a reușit să câștige titlul, în actuala stagiune, trupa lui Stefano Pioli se află pe locul cinci, la 18 puncte distanță de primul loc ocupat de Napoli.

Ciprian Tătăruşanu are şi aliaţi. Un portar care a câştigat 6 trofee cu AC Milan, de partea românului

Ciprian Tătăruşanu are şi aliaţi după ce evoluţiile sale au fost criticate dur de fanii lui AC Milan. Un fost portar al rossonerilor a avut o reacţie vehementă şi anunţă că nu „Tătă” este principalul vinovat pentru rezultatele înregistrate de gruparea de pe San Siro.

Giovanni Galli, cel care a stat între buturile lui AC Milan între 1986 şi 1990, a ţinut să anunţe că Tătăruşanu nu are de ce să îşi asume toată vina pentru rezultatele dezastruase.

Reclamă 4 / 0/3

Milan, în acest moment, este o echipă dezumflată din toate punctele de vedere. Atât la nivel de intensitate, cât şi la nivel fizic. Este o echipă care este conştientă că se află în mare dificultate. Îi lipseşte curajul care i-a permis să câştige titlul anul trecut. Când câştigi, totul merge bine, dar sunt şi momente grele în care apare frica şi vin greşelile.

Echipa nu se mişcă fără minge, sunt jucători care refuză să facă asta. Anul trecut, Maginan a fost decisiv în ceea ce priveşte performanţa şi pesonalitatea. Pentru coechipieri este important să simtă prezenţa portarului. La fel este şi pentru suporteri.

Trebuie spus că Tătăruşanu nici nu are noroc, pentru că sunt atât de multe şuturi la poarta lui. În acest moment, nu el este problema lui AC Milan. Tătăruşanu nu prea are admiratori în public. Este atât de nedrept ca toată responsabilitatea să cadă pe urmele lui Tătăruşanu„, a declarat Giovanni Galli pentru Radio Rai, citat de milanreports.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și