Închide meniul

Ce scrie presa din Spania după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Liverpool – Real Madrid, „șocul” din optimile Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2023, 17:39

Ce scrie presa din Spania după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Liverpool – Real Madrid, „șocul din optimile Champions League

Ce scrie presa din Spania după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Liverpool - Real Madrid

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia

Ce scrie presa din Spania după ce Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA la Liverpool – Real Madrid, cel mai tare meci din optimile de finală din Champions League, care va avea loc marți, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii spanioli au evidențiat faptul că Istvan Kovacs nu se află la prima delegare la un meci al lui Real Madrid. În sezonul trecut a condus semifinala nebună cu Manchester City, pierdut de madrileni 3-4 pe Etihad Stadium. Atunci, românul a avut o prestație aplaudată de toată lumea fotbalului.

Ce scrie presa din Spania după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Liverpool – Real Madrid

„Istvan Kovacs va fi responsabil de fluierul meciului Liverpool – Real Madrid, din prima manșă a optimilor de finală din Champions League. Pentru român este a doua oară când îi va arbitra pe madrileni în această competiție, după meciul cu Manchester City din semifinale, din sezonul trecut, pierdut 3-4 de echipa lui Ancelotti„, a scris ok.diario.com.

„Arbitrul responsabil pentru conducerea meciului Liverpool – Real Madrid va fi românul Istvan Kovacs”, scrie elespanol.com.

„Românul Istvan Kovacs a fost desemnat de UEFA pentru duelul dintre Liverpool și Real Madrid, aferent primei manșe a optimilor de finală a Ligii Campionilor”, notează și mundodeportivo.com.

Reclamă

Istvan Kovacs arbitrează Liverpool – Real Madrid

Anunţul a fost făcut de UEFA pe site-ul oficial. Centralul din Carei va conduce meciul tur din optimile UEFA Champions League, de pe Anfield Road.

Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic, în timp ce din camera VAR va fi ajutat de Massimiliano Irrati şi Marco Guida.

Kovacs va merge pe Anfield după semifinala arbitrată la Mondialul Cluburilor. „Centralul” din Carei a avut parte de un meci dificil, iar deciziile sale au stârnit controverse în rândurile brazilienilor de la Flamengo.

Reclamă 4 / 0/3

În semifinala problematică, Istvan Kovacs a dictat două penalty-uri în favoarea lui Al-Hilal și a acordat un cartonas roșu celor de la Flamengo. Brazilienii consideră că a fost viciere de rezultat și au avut cuvinte dure la adresa românului.

Istvan Kovacs a rupt tăcerea după ce n-a arbitrat niciun meci la Cupa Mondială din Qatar

Istvan Kovacs a rupt tăcerea după ce n-a arbitrat niciun meci la Cupa Mondială. Centralul român a fost rezervă la 8 partide.

”Ne-am pregătit exemplar când am ajuns în Qatar, atât eu și colegii mei, cât și ceilalți arbitri selectați în lotul pentru Mondial. Pur și simplu a fost o decizie a celor din Comisia de Arbitri FIFA, pe care noi am respectat-o.

Pentru noi, faptul că am putut participa a fost o onoare. Oricine își dorește la centru, dar am căpătat experiență care ne va ajuta la următoarele turnee finale”, a spus Istvan Kovacs, pentru frf.ro.

Chiar dacă n-a condus nicio partidă la centru, Kovacs s-a întors din Qatar cu buzunarele pline.

Forul suprem le-a oferit 70.000 de euro tuturor arbitrilor din Qatar, doar pentru simpla lor prezență. Ulterior, Kovacs a mai încasat câte 2.500 de euro pentru fiecare partidă la care a fost delegat, ajungând la un total de 20.000 de euro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și