Închide meniul

Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 17:10 / Actualizat: 15 martie 2024, 18:54

Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League

Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League

Câştigătoarele UEFA Champions League/ Facebook UEFA

Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League. Oficialii forului continental au făcut o postare cu toate câştigătoarele râvnitului trofeu, iar stema care apare pentru anul în care Steaua a câştigat competiţia i-a luat pe toţi prin surprindere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, sigla FCSB-ului apare în dreptul anului 1986, deşi trofeul se află în palmaresul formaţiei CSA Steaua.

Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League

Cu câteva ore înainte de tragerea la sorţi a sferturilor Champions League, pe conturile de socializare ale UEFA a fost făcută o postare cu toate câştigătoarele marelui trofeu, încă de pe vremea când competiţia se numea Cupa Campionilor Europeni.

În dreptul anului 1986, atunci când Steaua a cucerit trofeul, sigla FCSB-ului este trecută de UEFA. Formaţia lui Gigi Becali este în război cu CSA Steaua, de mai mulţi ani, privind sigla şi palmaresul echipei.

Reclamă

Celor de la CSA Steaua le-a revenit palmaresul din 1947, anul în care echipa sa înfiinţat, şi până în 1998, atunci când s-a făcut privatizarea, astfel că trofeul Cupei Campionilor Europeni, din anul 1986, se află în vitrina „militarilor”.

FCSB deţine palmaresul din 2003, de când la conducerea echipei a ajuns Gigi Becali. Trofeele din perioada 1998 – 2003 aparţin societăţii AFC Steaua.

Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală

Acestea sunt cotele pentru câştigarea UEFA Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală de la Nyon. Manchester City – Real Madrid este „şocul” din această fază a competiţiei stelelor.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana en-titre, Manchester City, continuă să rămână marea favorită a Ligii. Pep Guardiola şi Erling Haaland sunt consideraţi de neoprit în drumul spre apărarea trofeului.

Liderul din La Liga, Real Madrid, este a treia favorită. Prima clasată din Premier League, Arsenal, are cota 5.00.

Cotele oferite de bookmakeri după tragerea la sorţi sunt următoarele:

  • Manchester City – 2.85
  • Arsenal – 5.00
  • Real Madrid – 7.00
  • Bayern Munchen – 7.50
  • PSG – 10.00
  • Barcelona – 12.00
  • Atletico Madrid – 17.00
  • Borussia Dortmund – 20.00

În urma tragerii la sorţi, meciurile din sferturile UEFA Champions League sunt:

  • Arsenal – Bayern Munchen
  • Atletico Madrid – Borussia Dortmund
  • Real Madrid – Manchester City
  • PSG – Barcelona

Câştigătoarea „dublei” Real Madrid – Manchester City va da în semifinale peste Arsenal sau Bayern Munchen. Pe cealaltă parte a tabloului se vor duela Atletico/Dortmund – PSG/Barcelona.

Pep Guardiola şi Erling Haaland vin pe Santiago Bernabeu pentru duelul „de foc” din Liga Campionilor. Campioana Angliei a avut duel cu „galacticii” şi sezonul trecut. City şi Real Madrid au fost adversare în semifinale, iar trupa lui Guardiola a obţinut calificarea cu un neverosimil 5-1. A fost 4-0 în returul de pe Etihad.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și