Închide meniul

CFR Cluj şi-a aflat posibilul adversar din turul doi preliminar din Champions League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2022, 23:19

CFR Cluj şi-a aflat posibilul adversar din turul doi preliminar din Champions League

Hepta

CFR Cluj se poate duela cu Dudelange în turul doi preliminar de Champion League, dacă va trece de Pyunik Erevan. Campioana din Luxemburg a trecut de FK Tirana, cu 3-1 la general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se va duela cu Pyunik Erevan, miercuri seara, în returul din primul tur preliminar de Champions League. În prima manşă, în Albania, campionii au făcut doar un egal, 0-0.

CFR Cluj şi-a aflat posibilul adversar din turul doi preliminar de Champions League

CFR Cluj s-ar putea duela cu Dudelange, în turul doi preliminar de Champions League. Campioana Luxemburgului a trecut fără emoţii de FK Tirana, cu victorii în ambele manşe. În tur, pe teren propriu, s-a impus cu 1-0, iar în retur, pe terenul celor de la FK Tirana, Dudelange s-a impus cu 2-1.

CFR Cluj mai are de trecut un test până la un eventual duel cu Dudelange. Campionii vor întâlni Pyunik Erevan, în Gruia, miercuri seara.

CFR Cluj şi Dudelange s-au mai întâlnit în 2018, în play-off-ul Europa League, când clujenii au suferit o ruşine istorică. Campionii au pierdut manşa tur, în deplasare, cu scorul de 2-0, urmând să piardă şi returul, cu scorul de 2-3. Echipa era antrenată la momentul respectiv de portughezul Antonio Conceicao.

Reclamă

Andrei Burcă, încrezător înainte de CFR Cluj – Pyunik Erevan

Andrei Burcă se simte 100% pregătit de duelul din preliminariile Champions League. Fundaşul campioanei a declarat că înfrângerea din Supercupa României, contra celor de la Sepsi, nu trebuie să se mai repete şi miercuri seara, în faţa celor de la Pyunik.

„Suntem conştienţi de importanţa meciului de mâine. Pyunik este un adversar incomod, am simţit asta pe propria piele la Erevan. În acelaşi timp ştim că totul depinde de noi. Trebuie să fim mai concentraţi, mai atenţi la ocaziile pe care le avem. Pentru că asta a făcut diferenţa în tur când nu am reuşit să marcăm.

Suntem puţin dezamăgiţi şi trişti pentru că am pierdut Supercupa României, am fost învinşi pentru prima oară în acest sezon. În acelaşi timp îi văd foarte motivaţi pe colegi. Trebuie să ne dea de gândit înfrângerea, nu trebuie să mai facem paşi greşiţi pentru că suntem la campioana României şi aici pretenţiile sunt foarte mari”, a declarat Andrei Burcă, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a făcut nopți albe înainte de CFR Cluj – Pyunik

Antrenorul campioanei României spune că nu mai doarme bine de când echipa sa a început meciurile oficiale.

„Fotbalul e imprevizibil, totul este posibil. Ce a fost nu mai contează. Nu mai contează că am luat campionatul, contează meciul de mâine. Oricum dorm mai greu de când au început meciurile oficiale. În meciurile amicale, te concentrezi, dar parcă dormi mai liniştit. La oficiale, presiunea e mai mare. Dacă echipa e bine organizată, se apără bine şi bate bine faze fixe, pot să bat pe oricine. În acelaşi timp, cu orice echipă poţi să pierzi. E normal să fie presiunea mare la un astfel de meci”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea meciului cu Pyunik.

Dacă va trece de Pyunik, CFR Cluj va da piept cu Dzdelange. Meciurile din turul 2 preliminar al UCL se vor dispute pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și