Închide meniul

Ciprian Marica știe cine trebuie să câștige Balonul de Aur. L-a contrazis pe Mihai Stoica

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 aprilie 2022, 12:24

Ciprian Marica știe cine trebuie să câștige Balonul de Aur. L-a contrazis pe Mihai Stoica

Ciprian Marica, în sală

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ciprian Marica l-a elogiat pe Karim Benzema după Manchester City – Real Madrid 4-3, meciul de poveste din semifinalele UEFA Champions League. Fostul atacant al echipei naționale crede că fotbalistul „galacticilor” e favorit să câștige Balonul de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aș opta pentru Benzema. Mi se pare că e într-o formă cum rar vezi un fotbalist. Chiar și peste De Bruyne, vedem cât de bine apare din linia a doua și marchează golul de 1-0 în minutul 2. Apropo de remarca lui Mihai Stoica, spunea că este Olaru de City.

Manchester City – Real Madrid 4-3 | Ciprian Marica: „Benzema e colosal!”

Sigur, este și De Bruyne într-o formă bună, un mijlocaș reușește să înscrie, dar, totodată, Benzema mi se pare colosal, trage echipa după el.

Am vazut-o pe Real Madrid fără Benzema, ștearsă, palidă. Când e să-ți intre, îți intră din toate pozițiile. A avut un șut la poartă, cu om în spate, dă mingea printre picioarele lui, se duce lângă bară fără nicio șansă fără portar. E un jucator care oriunde o lovește, mingea se duce în poartă”, a spus Ciprian Marica, potrivit sport.ro

Karim Benzema a reuşit două goluri pe Etihad şi menţine şansele echipei lui Ancelotti înaintea returului de pe Santiago Bernabeu. După „dubla” de pe Etihad, Benzema a ajuns la 14 reuşite în această ediţie a Ligii Campionilor şi este golgheterul la zi din cea mai importantă competiţie continentală. L-a depăşit pe Robert Lewandowski şi a ajuns la 41 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile.

Reclamă

Starul „galacticilor” trece prin cel mai bun moment din carieră. În ultimele două sezoane din UCL reuşise, în total, 11 goluri. Recordul său de goluri fusese reuşit în 2011-2012, când a punctat de şapte ori.

Mihai Stoica l-a comparat pe De Bruyne cu Darius Olaru

Marica a făcut referire la o postare pe Facebook a lui Mihai Stoica din timpul meciului City – Real. Managerul general al celor de la FCSB a avut o reacţie fabuloasă când a văzut cum joacă Kevin De Bruyne. Mihai Stoica l-a comparat cu Darius Olaru, unul dintre cei mai bun jucători de la FCSB.

KdB la City e Olaru la noi„, e mesajul viral postat de Mihai Stoica pe Facebook. Acesta nu s-a oprit aici şi a continuat să comenteze cele mai importante faze de la meciul de senzaţie din semifinala Ligii Campionilor. „Dorm 3 în pat”,  a fost o ironie fină care a părut că e adresată fundaşilor celor de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Golul lui De Bruyne în poarta lui Real Madrid, reușit în minutul 2, a fost cel mai rapid gol înscris vreodată de City în UEFA Champions League. Belgianul a „bătut” recordul stabilit de Stones, în 2017, împotriva lui Feyenoord (95 de secunde). A intrat astfel direct în istoria clubului.

Ce a declarat Benzema după Manchester City – Real Madrid 4-3

O înfrângere nu este niciodată bună pentru că suntem în Champions League. Cel mai important lucru este că nu am predat niciodată armele, suntem cu toţii implicaţi până la final. Acum trebuie să mergem pe Bernaveu şi vom avea nevoie de fanii noştri pentru a face ceva magic, adică să câştigăm.

Putem spune că ne-a lipsit puţin din toate în acest joc… puţină ambiţie, presiune, încredere„, a declarat Karim Benzema, potrivit uefa.com.

Golul de 4-3 marcat de Karim Benzema, în minutul 82, a fost unul fabulos. Atacantul francez a înscris prin panenka, din penalty, şi nu i-a dat nicio şansă lui Ederson. Golgheterul Realului a explicat cum a luat decizia de a îşi încerca norocul cu o „scăriţă”.

Întotdeauna am în cap că, dacă nu încerci aşa sau nu execuţi un penalty, nu vei rata niciodată. Este vorba doar de încredere mentală şi atât! Am mare încredere în mine… aşa că o fac şi iese bine„, a explicat golgheterul lui Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și