Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu, titular în Chelsea – AC Milan. Portarul român, prezent pe Stamford Bridge pentru meciul serii din Liga Campionilor

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2022, 21:42

Ciprian Tătăruşanu, titular în Chelsea – AC Milan. Portarul român, prezent pe Stamford Bridge pentru meciul serii din Liga Campionilor

Ciprian Tătărușanu, titular în Chelsea - AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, într-un meci pentru AC Milan /Profimediaimages

  • Ciprian Tătăruşanu, titular în Chelsea – AC Milan

Ciprian Tătăruşanu este titular în Chelsea – AC Milan. Internaţionalul român va sta în poarta campioanei Italiei la meciul serii din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu profită din plin de accidentarea suferită de Mike Maignan, portarul titular al lui AC Milan. Stefano Pioli a apelat din nou la serviciile fostului căpitan al naţionalei României, şi de această dată pentru un meci de foc din Liga Campionilor.

Ciprian Tătăruşanu, titular în Chelsea – AC Milan

Ciprian Tătăruşanu va avea o misiune dificilă în faţa campioanei Europei din 2021. Românul va avea în faţă vedetele lui Graham Potter, şi anume Pierre Emerick Aubameyang şi Raheem Sterling, ambii titulari pe Stamford Bridge.

Reclamă

Chelsea are nevoie de victorie, fiind pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct. Trupa londoneză a remizat cu Salzburg şi a fost învinsă de Dinamo Zagreb. De cealaltă parte, AC Milan are patru puncte, clasându-se pe primul loc.

Va fi a patra prezenţă pentru Ciprian Tătăruşanu în poarta lui AC Milan, în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa. Românul a mai apărat în dubla cu Porto şi în duelul cu Atletico Madrid din faza grupelor ediţiei precedente.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu a fost titular şi în partida de Serie A a lui AC Milan din weekend-ul trecut. Campioana Italiei s-a impus cu scorul de 3-1, şi se află pe locul 5 în campionat.

Ce note au primit Ciprian Tătăruşanu şi Răzvan Marin după finalul nebun din Empoli – AC Milan 1-3

S-a aflat ce note au primit Ciprian Tătăruşanu şi Răzvan Marin după Empoli – AC Milan, scor 1-3, din etapa a 8-a din Serie A. Cei doi români au fost adversari pe Stadio Carlo Castellani.

Revenit între buturile rossonerilor după accidentarea lui Maignan, Tătăruşanu a reuşit să se facă remarcat. A avut o intervenţie salvatoare în minutul 74, când Bajrami a scăpat singur (1:30 pe rezumatul VIDEO). Rebic a deschis scorul imediat după, dar Bajrami nu a mai ratat în minutul 90+2, din lovitură liberă.

Reclamă 4 / 0/3

AC Milan a reuşit totuşi să obţină victoria in extremis, prin reuşitele semnate de Ballo-Touré (90+4) şi Leao (90+7). AC Milan a urcat astfel pe locul 3, cu 17 puncte, în timp ce Empoli este pe 14, cu 7 puncte.

Pentru prestaţia din meciul cu Empoli, Tătăruşanu a fost notat de sofascore.com cu 6.7. Este a doua cea mai slabă notă primită de un titular al lui Pioli. Numai Alexis Saelemaekers a primit o notă mai rea.

Răzvan Marin a intrat în prelungirile primei reprize, în locul lui Grassi. Mijlocaşul român a primit nota 6.3.

Cei de la Tuttomercatoweb au fost şi mai drastici cu cei doi români. Tătăruşanu a primit 6, iar Răzvan Marin 5.5.

„Tătăruşanu a revenit după mai bine de 10 luni. Nu a avut mult de apărat în prima parte a meciului, dar a fost providențial la execuția lui Bajrami din partea a doua. Nu a putut interveni la lovitura liberă a aceluiași mijlocaș care a marcat pentru 1-1”, au explicat italienii.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 1 mart., 19:33
Dezastru pentru Laurenţiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai