Închide meniul

Cum a reacționat Sergio Ramos după ce a împins un fotograf la finalul meciului PSG – Bayern Munchen! Francezii au aflat totul

Cosmin Cioboată Publicat: 16 februarie 2023, 13:47

Reclamă
Cum a reacționat Sergio Ramos după ce a împins un fotograf la finalul meciului PSG – Bayern Munchen! Francezii au aflat totul

Sergio Ramos a bruscat un fotoreporter, după PSG - Bayern Munchen 1-2

Sergio Ramos a bruscat un fotoreporter, după PSG - Bayern Munchen 1-2 / Profimedia

S-a aflat cum a reacționat Sergio Ramos după ce a împins un fotograf la finalul meciului PSG – Bayern Munchen 0-1, din optimile de finală ale UEFA Champions League. Fundașul spaniol al campioanei Franței s-a aflat în centrul atenției după fluierul de final, în mod negativ. Furios din cauza înfrângerii în fața bavarezilor, Ramos a împins un fotoreporter care s-a apropiat de el în timp ce jucătorii lui PSG salutau suporterii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos a avut o reacție uluitoare, lipsită de fair-play, iar imaginile s-au viralizat repede în mediul online.

Cum a reacționat Sergio Ramos după ce a împins un fotograf la finalul meciului PSG – Bayern Munchen

Mai întâi, fostul căpitan de la Real Madrid i-a atras atenția unui fotograf că stă prea aproape de el. În timpul dialogului, un alt angajat al presei l-a „șters” pe spate pe Ramos.

Ibericul s-a întors nervos și l-a împins pe acesta cu ambele mâini, extrem de puternic.

Reclamă

Imaginile cu gestul golănesc al lui Sergio Ramos au adunat aproximativ 14 milioane de vizualizări în 24 de ore. Ibericul a fost „lovit” de un val uriaș de critici pe rețelele sociale, iar în cele din urmă a hotărât să reacționeze.

Potrivit RMC Sport, Sergio Ramos l-a contactat personal pe fotoreporterul german și și-a cerut scuze pentru gestul său.

Cei doi au discutat pe marginea incidentului de la Paris, la inițiativa fundașului lui PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi și Neymar, lăsați corigenți de L’Equipe după PSG – Bayern Munchen 0-1

Lionel Messi și Neymar au fost lăsați corigenți de L’Equipe, după meciul PSG – Bayern Munchen 0-1, din manșa tur a optimilor UEFA Champions League. Bavarezii au obținut o victorie uriașă pe Parc des Princes, grație golului marcat de Kingsley Coman în minutul 53.

A fost o seară „ștearsă” pentru Messi și Neymar, care nu au reușit să pună mare presiune la poarta campioanei Germaniei. Kylian Mbappe, introdus pe teren în minutul 57, a fost singurul star din ofensiva lui Christophe Galtier care s-a remarcat, prin golul anulat de VAR în minutul 82, pe motiv de offside.

A fost asediu la poarta lui PSG în duelul din optimile UEFA Champions League. Bayern Munchen a trimis 17 șuturi în total, în timp ce Messi&Co au reușit numai 9. Lionel Messi și Neymar au fost titulari la campioana Franței, iar la final au fost taxați aspru de celebra publicație L’Equipe.

În prima repriză, jucătorii lui Galtier n-au reușit să expedieze niciun șut pe spațiul porții. Jurnaliștii din Hexagon i-au făcut praf pe jucătorii lui PSG, după înfrângerea în fața nemților.

Ce au scris francezii despre Lionel Messi și Neymar, după eșecul cu Bayern Munchen

Lionel Messi și Neymar au primit nota 3 din partea L’Equipe, la fel ca Archaf Hakimi, Zaire-Emery și Marco Verratti. Tot cu 3 a fost notat și antrenorul Christophe Galtier, care n-a reușit să-și trezească elevii după golul încasat după o oră de joc.

3,9 a fost media notelor din tabăra lui PSG, după eșecul de pe Parc des Princes. Fundașii centrali Marquinhos și Sergio Ramos au fost singurii jucători ai parizienilor „iertați” de L’Equipe, cu nota 6.

„A avut parte de puțină susținere, a fost marcat constant de doi sau trei adversari, iar rezultatul s-a văzut: o influență minimă, fără să creeze pericol la poarta adversă”, a scris L’Equipe despre Lionel Messi.

Reclamă

„Între pierderea mingii și alegerea unor variante individuale fără succes, Neymar nu s-a remarcat în niciun fel pe faza ofensivă a lui PSG”, au scris jurnaliștii francezi despre Neymar.

PSG va încerca să întoarcă rezultatul în manșa retur din optimile UEFA Champions League, programat pe 8 martie, la Munchen.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și