Închide meniul

Cum arată cotele la câştigarea UEFA Champions League, după ce s-au stabilit echipele calificate în sferturile de finală

Dan Roșu Publicat: 16 martie 2023, 10:54

Cum arată cotele la câştigarea UEFA Champions League, după ce s-au stabilit echipele calificate în sferturile de finală

Cum arată cotele la câştigarea UEFA Champions League

Trofeul UEFA Champions League, înainte de Liverpool - Real Madrid 2-5 / Profimedia Images

  • Cum arată cotele la câştigarea UEFA Champions League

Au fost afişate cotele bookmakerilor la câştigarea UEFA Champions League, în urma stabilirii celor opt echipe calificate în sferturile de finală ale celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca la începutul sezonului, Manchester City a rămas principala favorită, cu o cotă de 2.75. Dubla victorie cu PSG a transformat-o pe Bayern Munchen în a doua alegere a specialiştilor, cu o cotă de 3.75.

Cum arată cotele la câştigarea UEFA Champions League

Real Madrid a spulberat-o pe Liverpool, în dublă manşă, şi primeşte o cotă tentantă de 7 la apărarea trofeului adjudecat în stagiunea precedentă, după o finală disputată tot împotriva „cormoranilor”.

Reclamă

Cotă 7 are şi surpriza din acest sezon, Napoli. Aproape de cucerirea unui nou titlu în Serie A după o pauză de 33 de ani, echipa lui Spalletti a ajuns în sferturi, după un traseu aproape perfect. Chelsea (13), Inter (25), Benfica (25) şi AC Milan (30) sunt echipele cu şanse mici la trofeul suprem.

Cotele la câştigarea UEFA Champions League. Manchester City e favorita

Jurgen Klopp, după eliminarea lui Liverpool din Champions League

Jurgen Klopp a vorbit după eliminarea lui Liverpool din Champions League, în urma eşecului de pe Santiago Bernabeu, 0-1 cu Real Madrid. Cormoranii aveau de recuperat un handicap de trei goluri, dar au pierdut cu 2-6 la general.

Reclamă

„Aveam nevoie de o performanţă ieşită din comun pentru a recupera diferenţa de trei goluri (din meciul tur), pe care noi nu am reuşit-o. Am făcut un meci bun, însă Real Madrid a controlat jocul şi a avut cele mai mari ocazii.

Pentru a avansa în competiţie trebuia să fim remarcabili, dar încă o dată spaniolii au fost mai buni şi, de aceea, au trecut în faza următoare. Datorită experienţei şi încrederii pe care le are Real Madrid, este una dintre favorite. Cu siguranţă poate câştiga din nou trofeul. Cert este că cine vrea să fie campion va trebui să-i învingă. Văd Manchester City şi Napoli foarte puternice.

Este competiţia din care vrem să facem parte în fiecare sezon şi rămâne principalul nostru obiectiv pe viitor. După fereastra internaţională din martie, vom avea trei meciuri, împotriva lui Manchester City, Chelsea şi Arsenal. Cred că acea săptămână va fi destul de decisivă”, a spus Klopp, după eşecul cu Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid a eliminat-o pe Liverpool

Învingătoare cu 5-2 în meciul tur, pe Anfield, Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce s-a impus cu 1-0 în partida retur, graţie golului marcat de căpitanul Karim Benzema (79).

Madrilenii au învins-o anul trecut pe Liverpool în finala Champions League (1-0), pe Stade de France, englezii ratând atunci ocazia de a-şi lua revanşa după eşecul suferit în finala din 2018 dintre cele două formaţii. Real Madrid este neînvinsă în ultimele opt meciuri disputate împotriva „cormoranilor”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli