Închide meniul
VIDEO

Darwin Nunez, ratarea serii în UEFA Champions League! Atacantul lui Liverpool s-a făcut de râs în meciul cu Ajax

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 octombrie 2022, 23:23

Darwin Nunez, ratarea serii în UEFA Champions League! Atacantul lui Liverpool s-a făcut de râs în meciul cu Ajax

Darwin Nunez, ratarea serii în UEFA Champions League

Darwin Nunez, în Liverpool - Ajax / Profimedia

Darwin Nunez a semnat ratarea serii în UEFA Champions League, în confruntarea Ajax – Liverpool, din etapa a cincea a fazei grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nunez a ratat singur cu poarta goală. Atacantul adus pe 100 de milioane de euro a șutat în bară. Pasa de la Firmino îl lăsase în situație ideală.

Darwin Nunez, ratarea serii în UEFA Champions League

VIDEO AICI CU RATAREA LUI DARWIN NUNEZ

Nunez și-a luat revanșa în repriza secundă, când a reușit totuși să înscrie, cu o lovitură de cap. Robertson i-a pasat decisiv.

70 de milioane de euro valorează Darwin Nunez, conform transfermarkt.com.

Răspunsul lui Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la Liverpool

Jurgen Klopp a spus că nu ar trebui să îşi facă griji cu privire la viitorul său pe banca celor de la Liverpool. Antrenorul german spune că patronii săi de la Liverpool sunt calmi şi nu iau decizii la cald.

Reclamă

Întrebat dacă se teme că poate fi dat afară, Jurgen Klopp a răspuns imediat.

„Nu chiar, dar cine știe? Patronii sunt diferiți, ai noștri sunt mai calmi și se așteaptă să rezolv eu situația, nu să se gândească la altcineva care ar putea să o facă. În momentul în care își vor schimba abordarea, probabil îmi voi spune„, a spus Jurgen Klopp, conform celor de la liverpoolecho.co.uk.

Darwin Nunez, transferat de Liverpool pentru 100 de milioane de euro

Iniţial, Liverpool a oferit 70 de milioane de euro. Lusitanii au refuzat, iar finalista Champions League a revenit cu varianta de a achita pe loc 75 de milioane de euro, sumă la care se adaugă 25 de milioane de euro după îndeplinirea a unor diferite obiective.

Reclamă 4 / 0/3

Darwin Nunez a ajuns la Benfica în 2020, când a fost transferat din Spania, de la Almeria. „Lusitanii” plăteau în schimbul său suma de 24 de milioane de euro. În 2 sezoane petrecute pe Estadio da Luz, Nunez a marcat 47 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în 84 de partide, în toate competiţiile.

În stagiunea recent încheiată, Darwin Nunez a avut cifre fantastice: 34 de goluri şi 4 pase decisive, în 41 de partide în care evoluat.

Atacantul din Uruguay a marcat în poarta „cormoranilor” în întâlnirea din sferturile Champions League. Atacantul a marcat două goluri, câte unul în fiecare manşă. Benfica a fost eliminată de Liverpool, după 3-1 în tur, la Lisabona, şi 3-3 în returul de pe Anfield.

 

Recomandări
  • Darwin Nunez, ratarea serii în UEFA Champions League
  • Atacantul lui Liverpool s-a făcut de râs în meciul cu Ajax

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și