Închide meniul

Gică Popescu a tras concluziile, după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League: „Am avut multe lipsuri!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 20:32

Reclamă
Gică Popescu a tras concluziile, după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League: „Am avut multe lipsuri!

Gică Popescu a tras concluziile, după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gică Popescu a tras concluziile, după ce Farul a fost eliminată de Sheriff Tiraspol din primul tur preliminar din Champions League. Preşedintele campioanei susţine că jucătorii lui Gică Hagi au tratat returul cu moldovenii cu teamă, fiind inexplicabil acest fapt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a fost învinsă cu scorul de 3-1, la general, de către Sheriff Tiraspol. Campioana Moldovei a trimis-o pe campioana României în turul doi preliminar din Conference League, acolo unde se va duela cu FC Urartu.

Gică Popescu a tras concluziile, după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League

Gică Popescu a dezvăluit că a căutat explicaţii, cu Gică Hagi, pentru înfrângerea suferită de Farul în faţa celor de la Sheriff. Preşedintele constănţenilor susţine că nu a înţeles ce s-a întâmplat pe teren, la meciul retur, având în vedere că echipa avea avantajul victoriei obţinute în tur.

„Baciul” a mai declarat că jucătorii lui Gică Hagi au avut un minus din punct de vedere fizic, minus cauzat de faptul echipa s-a antrenat în formulă completă doar două zile.

„După meci, delegația noastră a plecat de la Tiraspol la Chișinău. La hotel, am rămas cu Gică până pe la 03:30 pentru a căuta explicații. Am întâlnit o echipă pe care a învins-o la Constanța. Pur și simplu nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Am tras anumite concluzii, pe care le vom transmite echipei.

Reclamă

Am avut jucători cu experiență, este inexplicabil modul în care am intrat pe teren, cu frică, fugeam de lucruri pe care le făceam foarte bine sezonul trecut și le-am făcut bine și la Constanța.

Eu cred că avem multe lipsuri din punct de vedere fizic, din cauza a ceea ce s-a întâmplat în această vară, cu jucătorii plecați. Echipa s-a antrenat doar 10 zile împreună. Suntem încă departe de forma în care am terminat sezonul trecut.

Eu sper ca această perioadă să nu dureze foarte mult și să încercăm din mers să acoperim acest decalaj fizic. Nu va fi ușor, pentru că ne interesează campionatul, ne interesează Conference League. Trebuie să spălăm imaginea proastă pe care am arătat-o aseară.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost obligați să lăsăm jucătorii câteva zile în vacanță, altfel ar fi avut probleme musculare. Jocul a fost pierdut din cauza unor greșeli individuale pe care nu ai voie să le faci, cele de la golurile doi și trei„, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Gică Hagi, criză de nervi după ce Farul a fost eliminată din Champions League

Gică Hagi a făcut o criză de nervi, după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League. „Regele” s-a declarat extrem de nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi, din înfrângerea categorică suferită în faţa celor de la Sheriff.

„Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!

Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!

Când nu joci fotbal, e clar, îi așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră!

În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră…”, a declarat Gică Hagi, conform gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și