Închide meniul

Diego Simeone se teme pentru postul său după ce Atletico Madrid a fost eliminată din UEFA Champions League! Anunțul făcut după ”thriller-ul” cu Leverkusen

Dragoș Vasile Publicat: 27 octombrie 2022, 8:30

Reclamă
Diego Simeone se teme pentru postul său după ce Atletico Madrid a fost eliminată din UEFA Champions League! Anunțul făcut după ”thriller-ul” cu Leverkusen

Diego Simeone se teme pentru postul său

Diego Simeone, în timpul meciului Atletico Madrid – Leverkusen 2-2 / Profimedia

Diego Simeone se teme pentru postul său după ce Atletico Madrid a fost eliminată din UEFA Champions League. Tehnicianul le-a făcut o promisiune fanilor după ”thriller-ul” cu Leverkusen, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid și-a rispit șansele la calificare în faza următoare a competiției după un penalty ratat în minutul 90+8.

Diego Simeone se teme pentru postul său

”A fost mult efort, am fost mulți implicați și ne doare când lucrurile nu merg. Erau două ”farfurii”, victima și cea slabă, și ne-am pus în a doua poziție. Simt că Atletico se identifică cu stilul meu când băieții dau totul, la fel ca în repriza a doua.

Liga Campionilor e o competiție grea pentru mine. Am pierdut finale la penalty-uri și în ultimele minute. Voi continua să luptăm, cât timp mai sunt la acest club, pentru a câștiga trofeul pe care îl știu că îl vrem toți!”, a declarat Diego Simeone, citat de Marca.

Reclamă
Reclamă

Final de infarct în Atletico Madrid – Leverkusen 2-2

A fost un final de infarct în Atletico Madrid – Leverkusen 2-2! Echipa lui Diego Simeone a fost eliminată din Champions League după ce a ratat un penalty în minutul 90+8.

Atletico Madrid avea nevoie de victorie cu Leverkusen pentru a păstra șanse la calificarea în optimi. Echipa lui Diego Simeone a ratat victoria la ultima fază a meciului.

Era 2-2 în minutul 50, după golurile lui Carrasco și de Paul, pentru Atletico Madrid, și Diaby și Hudson-Odoi, pentru Leverkusen. Spaniolii au avut un penalty la ultima fază.

Reclamă

Același Carrasco a șutat slab, dar Hradecky a respins în față. Balonul a ricoșat la Saul, care a reluat cu capul în transversală. Ulterior, Reinildo a avut o minge respinsă de pe linia porții.

S-a terminat 2-2, iar Atletico Madrid ar putea merge în Europa League. Tot cu Leverkusen se luptă pentru poziția a treia, în ultima etapă.

Se sțiu 12 din cele 16 echipe calificate în optimile Champions League

În urma meciurilor de meciuri, au mai obținut calificarea în optimi Liverpool, Inter și FC Porto. Erau deja calificate până acum Real Madrid, Bayern, Napoli, Club Brugge, Chelsea, Dortmund, Manchester City, PSG și Benfica.

Seara a început cu victoria Interului în fața Viktoriei Plzen, 4-0, care a consființat califcarea italienilor și eliminarea Barcelonei. FC Porto s-a impus cu 4-0 la Brugge și a trimis-o pe Atletico Madrid în Europa League.

Liverpool s-a impus fără emoții pe terenul lui Ajax, 3-0, și același lucru a făcut și Napoli, acasă, cu Rangers, 3-0. Barcelona n-a avut răspuns în fața lui Bayern, 0-2, în timp ce Atletico a scos doar o remiză cu Leverkusen, 2-2. Și Tottenham a reușit doar un egal, 1-1 cu Sporting.

Celelalte echipe care se vor lupta săptămâna viitoare pentru ultimele patru locuri în optimi sunt Tottenham, Sporting, Frankfurt, Marseille, AC Milan, Salzburg, RB Leipzig și Șahtior.

Tragerea la sorți pentru faza optimilor va avea loc pe 7 noiembrie.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și