Închide meniul
VIDEO

Final de infarct în Atletico Madrid – Leverkusen 2-2! Spaniolii, eliminați din Champions League după ce au ratat un penalty în minutul 90+8

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 octombrie 2022, 0:19

Final de infarct în Atletico Madrid – Leverkusen 2-2! Spaniolii, eliminați din Champions League după ce au ratat un penalty în minutul 90+8

Final de infarct în Atletico Madrid - Leverkusen 2-2

Antoine Griezmann, în Atletico Madrid - Leverkusen 2-2 / Profimedia

A fost un final de infarct în Atletico Madrid – Leverkusen 2-2! Echipa lui Diego Simeone a fost eliminată din Champions League după ce a ratat un penalty în minutul 90+8.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid avea nevoie de victorie cu Leverkusen pentru a păstra șanse la calificarea în optimi. Echipa lui Diego Simeone a ratat victoria la ultima fază a meciului.

Final de infarct în Atletico Madrid – Leverkusen 2-2

VIDEO AICI CU PENALTY-UL RATAT DE ATLETICO MADRID LA ULTIMA FAZĂ

Era 2-2 în minutul 50, după golurile lui Carrasco și de Paul, pentru Atletico Madrid, și Diaby și Hudson-Odoi, pentru Leverkusen. Spaniolii au avut un penalty la ultima fază.

Reclamă

Același Carrasco a șutat slab, dar Hradecky a respins în față. Balonul a ricoșat la Saul, care a reluat cu capul în transversală. Ulterior, Reinildo a avut o minge respinsă de pe linia porții.

S-a terminat 2-2, iar Atletico Madrid ar putea merge în Europa League. Tot cu Leverkusen se luptă pentru poziția a treia, în ultima etapă.

Se sțiu 12 din cele 16 echipe calificate în optimile Champions League

În urma meciurilor de meciuri, au mai obținut calificarea în optimi Liverpool, Inter și FC Porto. Erau deja calificate până acum Real Madrid, Bayern, Napoli, Club Brugge, Chelsea, Dortmund, Manchester City, PSG și Benfica.

Reclamă 4 / 0/3

Seara a început cu victoria Interului în fața Viktoriei Plzen, 4-0, care a consființat califcarea italienilor și eliminarea Barcelonei. FC Porto s-a impus cu 4-0 la Brugge și a trimis-o pe Atletico Madrid în Europa League.

Liverpool s-a impus fără emoții pe terenul lui Ajax, 3-0, și același lucru a făcut și Napoli, acasă, cu Rangers, 3-0. Barcelona n-a avut răspuns în fața lui Bayern, 0-2, în timp ce Atletico a scos doar o remiză cu Leverkusen, 2-2. Și Tottenham a reușit doar un egal, 1-1 cu Sporting.

Celelalte echipe care se vor lupta săptămâna viitoare pentru ultimele patru locuri în optimi sunt Tottenham, Sporting, Frankfurt, Marseille, AC Milan, Salzburg, RB Leipzig și Șahtior.

Tragerea la sorți pentru faza optimilor va avea loc pe 7 noiembrie.

Rezultatele serii în Champions League

Ajax – Liverpool 0-3
Atletico Madrid – Leverkusen 2-2
Barcelona – Bayern 0-2
Frankfurt – Marseille 2-1
Napoli – Rangers 3-0
Tottenham – Sporting 1-1

Recomandări
  • Final de infarct în Atletico Madrid – Leverkusen 2-2
  • Spaniolii, eliminați din Champions League după ce au ratat un penalty în minutul 90+8

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și