Închide meniul

Dortmund – Chelsea 1-0 și Club Brugge – Benfica 0-2. Karim Adeyemi a răpus vedetele lui Graham Potter cu un gol MAGNIFIC! Benfica, cu un pas în „sferturile” Champions League

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 februarie 2023, 23:58

Dortmund – Chelsea 1-0 și Club Brugge – Benfica 0-2. Karim Adeyemi a răpus vedetele lui Graham Potter cu un gol MAGNIFIC! Benfica, cu un pas în „sferturile Champions League

Karim Adeyemi a deschis scorul pentru Borussia Dortmund, în partida cu Chelsea

Karim Adeyemi, după un gol marcat pentru Borussia Dortmund/ Profimedia

Dortmund – Chelsea 1-0 și Club Brugge – Benfica 0-2 au fost meciurile celei de-a doua seri din manşa tur a optimilor UEFA Champions League. Ambele dueluri au putut fi urmărite LIVE TEXT pe AS.ro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spectacolul din optimile Champions League a continuă, după ce Bayern Munchen și AC Milan au reușit să câștige împotriva celor de la PSG, respectiv Tottenham. Karim Adeyemi a reuşit un super-gol pentru Borussia Dortmund în confruntarea stelară cu Chelsea. În cealaltă partidă, Benfica a reuşit să se impună cu 2-0 în deplasarea cu Club Brugge şi este mare favorită la calificarea în sferturile de finală.

Dortmund – Chelsea 1-0 și Club Brugge – Benfica 0-2

Min. 90+4: Enzo Fernandez a avut o şansă rarisimă de a restabili egalitatea! Kobel a scos mingea din vinclu!

Min. 88: Club Brugge – Benfica 0-2! GOOOLLL! David Neres a înscris şi i-a redus la tăcere pe fanii belgieni.

Min. 78: ULUITOR! Chelsea a avut o şansă uriaşă de a marca, prin Koulibaly. Portarul nemţilor a intervenit, dar mingea se ducea în plasă. Emre Can a avut însă o intervenţie incredibilă şi a scos de pe linia porţii.

Reclamă

Min. 66: Borussia Dortmund – Chelsea 1-0! Karim Adeyemi a marcat după o cursă fabuloasă, din propria jumătate de teren. Faza creată de tânărul jucător a pornit imediat după un corner executat de Chelsea!

Min. 51: Club Brugge – Benfica 0-1! GOOOLLL! Joao Mario „a spart gheaţa” şi a marcat primul gol al serii din Champions League. A încris din penalty.

Min. 45: Gol anulat pentru Club Brugge! Denis Odoi a reuşit să marcheze, însă reuşita a fost anulată pe motiv de henţ.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 39: Ocazie Chelsea! Joao Felix a driblat apărarea Borussie Dortmund, şi a trimis un şut în forţă direct în bara transversală a porţii lui Kobel!

Min. 1: Încep partidele Borussia Dortmund – Chelsea şi Club Brugge – Benfica!

Echipele de start la Borussia Dortmund – Chelsea:

Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro – Can, Adeyemi, Bellingham, Reus, Brandt, Haller
Antrenor: Edin Terzic

Chelsea: Kepa – R. James, T. Silva, Koulibaly, Chilwell – E. Fernandez, Kovacic – Ziyech, J. Felix, Mudryk – Havertz
Antrenor: Graham Potter

Echipele de start la Club Brugge – Benfica:

Club Brugge: Mignolet – Clinton Mata, Mechele, Hendry – Buchanan, Vanaken, Odoi, Onyedika, Meijer – Lang, Sowah

Reclamă

Antrenor: Scott Parker

Benfica: Vlachodimos – Bah, Antonio Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino, Chiquinho – Aursnes, Joao Mario, Rafa Silva – Ramos

Antrenor: Roger Schmidt

Întâlnirea de pe Signal Iduna Park se anunță extrem de interesantă, mai ales că londonezii au mari probleme în campionat. Din acest motiv, elevii lui Graham Potter se vor concentra și mai mult pe Liga Campionilor.

Celălalt meci al zilei este, cel puțin pe hârtie, mult mai dezechilibrat. Benfica se deplasează în Belgia din postura de echipă favorită.

Gerard Pique a dat cărțile pe față: „Nu l-am felicitat pe Lionel Messi după Cupa Mondială!”. Care este motivul

Gerard Pique (35 de ani) a dat cărțile pe față, când a fost întrebat despre relația sa cu Lionel Messi. Cei doi au fost coechipieri ani de zile la FC Barcelona, perioadă în care au câștigat trofee pe bandă rulantă, atât pe plan intern, cât și extern. Chiar dacă în trecut se înțelegeau bine, cei doi nu mai sunt atât de apropiați în clipa de față. Chiar Pique a fost cel care a dezvăluit că nu l-a sunat să-l felicite pe Messi pentru câștigarea Campionatului Mondial din Qatar, alături de naționala Argentinei.

Gerard Pique și-a încheiat cariera de fotbalist anul trecut, după o viață petrecută pe Camp Nou. El a fost crescut la academia catalanilor, La Masia, și a jucat pentru prima echipă timp de 15 ani. La mai bine de 3 luni de la ultimul meci jucat în carieră, Pique a vorbit despre perioada dificilă pe care a traversat-o.

Gerard Pique a explicat că s-a „rupt” de fotbal în ultima vreme și că abia a văzut puțin din finala Campionatului Mondial din Qatar. Din acest motiv, fostul fundaș nu a simțit nevoia să-l felicite pe Lionel Messi pentru performanța sa uriașă, de a aduce Argentinei al 3-lea trofeu suprem din istorie.

„Ca atacant, din anumite motive, aș spune că Messi. El este cel mai bun jucător din lume, la ora actuală, dar și din istoria fotbalului. A reușit să câștige și Cupa Mondială cu Argentina, era visul său.

Nu, sincer, nu l-am felicitat. Ultimele luni din viața mea au fost foarte grele și am avut nevoie să mă deconectez. Nu am mai urmărit sportul și nu am văzut nici măcar meciurile de la Campionatul Mondial, în afară de finală și nici pe aceea în întregime”, a spus Gerard Pique, într-un interviu cu TikToker-ul englez Nohn Nellis, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și