Închide meniul

Edin Dzeko a marcat un gol senzațional în AC Milan – Inter!

Cosmin Olteanu Publicat: 10 mai 2023, 22:26

Reclamă
Edin Dzeko a marcat un gol senzațional în AC Milan – Inter!

Edin Dzeko a marcat un gol senzațional în AC Milan - Inter

Edin Dzeko, în timpul AC Milan - Inter

Edin Dzeko a marcat un gol senzațional în AC Milan – Inter, partidă din turul semifinalelor Champions League! Atacantul lui Inter a marcat în urma unui corner bătut perfect de Hakan Calhanoglu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul retur dintre Inter și AC Milan este programat marți, 16 mai.

Edin Dzeko a marcat un gol senzațional în AC Milan – Inter

În minutul 8 al partidei AC Milan – Inter, Hakan Calhanoglu a trimis mingea, din corner, la Edin Dzeko, care, deși era marcat de Davide Calabria, a reușit să trimită mingea în poartă într-un mod spectaculos. Acesta este golul cu numărul 4 marcat de Edin Dzeko, în actualul sezon de Champions League.

Trei minute mai târziu, Inter a lovit din nou, reușind să marcheze prin Henrikh Mkhitaryan.

Echipele de start de la AC Milan – Inter:

Reclamă

AC Milan: Maignan – Calabria, Kjaer, Tomori, T. Hernandez – Krunic, Tonali, Bennacer – Saelemaekers, Giroud, B. Diaz
Rezerve: Mirante, Nava – Ballo-Toure, De Ketelaere, Gabbia, Kalulu, Messias, Origi, Pobega, Rebic, Thiaw
Antrenor: Stefano Pioli

Inter: Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barrella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – L. Martinez, Dzeko
Rezerve: Cordaz, Handanovic – Asllani, Bellanova, Brozovic, Correa, DAmbrobiso, De Vrij, Gagliardini, Gosens, Lukaku, Zanotti
Antrenor: Simone Inzaghi

Simone Inzaghi: „Sunt destul de senin!”

„Am jucat de multe ori, am mai spus-o și înainte. Șapte. Am câștigat, am pierdut, am disputat semifinale, finale.

Reclamă 4 / 0/3

Va trebui să fim foarte buni în a ne folosi capul atunci când va fi nevoie, pentru că întotdeauna există evenimente neașteptate în meciuri atât de importante: în ultimele, am fost întotdeauna buni în a fi lucizi. Este un meci foarte important, așa cum au fost și alte finale. Nu este un derby, ci derby-ul. Știm ce înseamnă pentru noi, pentru club, pentru fani, chiar și pentru mine. Dar sunt destul de senin, i-am văzut pe băieți foarte concentrați”a declarat Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter, în cadul conferinței de presă premergătoare partidei cu AC Milan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și