Închide meniul

Fabio Capello a dat de pământ cu Stefano Pioli, după AC Milan – Inter 0-2: „Nu găseşte soluţii. Sunt greşeli jenante!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 mai 2023, 8:57

Fabio Capello a dat de pământ cu Stefano Pioli, după AC Milan – Inter 0-2: „Nu găseşte soluţii. Sunt greşeli jenante!

Fabio Capello a dat de pământ cu Stefano Pioli, după AC Milan - Inter 0-2

Fabio Capello l-a criticat dur pe Stefano Pioli / Profimediaimages

Fabio Capello a dat de pământ cu Stefano Pioli, după AC Milan – Inter, scor 0-2, meci din manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Fostul jucător şi antrenor al rossonerilor a avut o reacţie categorică la finalul meciului în care San Siro a fost plin până la refuz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul care a câştigat Liga Campionilor cu AC Milan, în 1994, nu l-a menajat pe actualul tehnician a campioanei Italiei din 2022.

Fabio Capello a dat de pământ cu Stefano Pioli, după AC Milan – Inter 0-2

Fostul selecţioner al Italiei nu îşi explică tactica lui Stefano Pioli, mai ales după ce echipa lui a fost condusă cu 2-0 după primele 11 minute.

„Nu găseşte soluţii şi nu este primul derby pe care îl joacă aşa. Mijlocaşii lui Inter au fost mereu liberi şi au creat de două ori mai multe probleme.

Au fost greşeili jenante în prima repriză. Ce aş spune eu dacă aş fi antrenorul lui AC Milan? Le-aş cere tuturor să ne amintească ce greşeli am făcut!„, a spus Capello pentru Sky Sports, citat de corrieredellosport.it.

Reclamă

Fabio Capello crede totuşi că rossonerii păstrează şanse la a juca marea finală a Ligii Campionilor.

„Inter este foarte aproape de a obţine calificarea. Inter s-a relaxat un pic în a doua repriză şi urmează un alt meci pentru ei„, a mai spus fostul antrenor al lui AC Milan.

Returul Inter – AC Milan este programat marţi, pe 15 mai, de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Stefano Pioli a pus tunurile pe arbitrul de la AC Milan – Inter 0-2

Antrenorul rossonerilor a fost nemulţumit de modul în care au fost judecate mai multe faze de brigada condusă de spaniolul Jesus Gil Manzano.

Nu mi-a plăcut arbitrul. A avut dublu standard în situaţiile la limită, dar nu voi intra acum în detalii.

Inter a jucat mai bine în prima repriză şi a marcat două goluri. Noi poate ne-am descurcat mai bine în repriza a doua. Trebuie spus că până în minutul 7 adversarii nu au intrat în careul nostru. Apoi imediat au marcat.

Trebuie să continuăm să credem, meciurile se schimbă. Vom încerca să ne descurcăm mai bine în retur. Meciul a fost complicat din punct de vedere mental şi tactic. În repriza a doua am văzut o reacţie grozavă. Va trebui să facem asta şi pe 16 mai.

Acum trebuie să ne ridicăm nivelul. Avem nevoie de o evoluţie diferită. Există dezamăgire în rândul jucătorilor, dar şi voinţa de a răsturna rezultatul„, a răbufnit Stefano Pioli, potrivit gazzetta.it.

Oaspeţii au deschis scorul repede, în minutul 8, când veteranul Edin Dzeko a reluat din voleu cornerul executat de Hakan Calhanoglu. După doar trei minute, Inter şi-a majorat avantajul prin reuşita lui Mkhitaryan, din pasa lui Dimarco.

În minutul 32 arbitrul Manzano a dictat penalti pentru Inter, dar după consultarea VAR, a decis să anuleze lovitura de pedeapsă şi la pauză s-a intrat cu oaspeţii la conducere, 2-0. Scorul a rămas nemodificat până la final, iar Inter a devenit mare favorită la calificarea în finala Ligii Campionilor.

Reclamă

AC MILAN: Maignan – Calabria (Kalulu 82), Kjaer (Thiaw 59), Tomori, Theo Hernandez – Krunic, Tonali, Bennacer (Junior Messias 18) – Saelemaekers (Origi 59), Giroud, Brahim Diaz (Pobega 82). ANTRENOR: Stefano Pioli

INTER MILANO: Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barrella, Hakan Calhanoglu (Gagliardini 78), Mkhitaryan (Brozovic 62), Dimarco (de Vrij 70) – Lautaro Martinez (Correa 78), Dzeko (Lukaku 70). ANTRENOR: Simone Inzaghi

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și