Închide meniul

Fanii lui Union Berlin, mesaj împotriva UEFA, la primul meci pe teren propriu în Champions League: „Vă pasă doar de de bani”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 octombrie 2023, 20:48 / Actualizat: 3 octombrie 2023, 21:56

Fanii lui Union Berlin, mesaj împotriva UEFA, la primul meci pe teren propriu în Champions League: „Vă pasă doar de de bani

Fanii lui Union Berlin, mesaj împotriva UEFA

Fanii lui Union Berlin, înaintea meciului cu Braga / Profimedia

Fanii lui Union Berlin au avut un mesaj împotriva UEFA, la primul meci pe teren propriu în Champions League. Formaţia din Bundesliga se află la prima participare în grupele celei mai importante competiţii intercluburi din Europa, dar nu poate juca pe propriul stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, partida din etapa a doua a grupelor UEFA Champions League cu Braga se joacă pe Olympiastadion din Berlin, casa rivalilor Hertha.

Fanii lui Union Berlin, mesaj împotriva UEFA, la primul meci pe teren propriu în Champions League

Union Berlin dispută în această seară primul meci pe teren propriu din istoria clubului în UEFA Champions League. Cu toate acestea, fanii lui Union Berlin au avut şi motive de nemulţumire.

Arena celor de la Union Berlin este Stadion An der Alten Försterei, dar meciul cu Braga se joacă pe Olympiastadion, casa rivalilor de la Hertha Berlin. Stadionul de 22.000 de locuri nu a primit însă avizul UEFA, astfel încât Union Berlin a trebuit să se mute pe Olympiastadion.

Înaintea meciului, fanii lui Union Berlin prezenţi la tribuna a doua au avut un mesaj clar împotriva UEFA în ceea ce priveşte locul de desfăşurare al meciurilor de pe teren propriu din UCL ale formaţiei din Berlin.

Reclamă

„Regulile UEFA ale infrasrtucturii stadioanelor. Nu vă pasă de sport, vă pasă doar de bani”, a fost mesajul transmis de fanii lui Union Berlin, înaintea meciului cu Braga.

UEFA reprimeşte o parte dintre echipele din Rusia în competiţiile europene

În urma unei reuniuni care a avut loc marţi la Limassol, în Cipru, Comitetul Executiv al UEFA a anunţat reintroducerea în competiţiile sale a echipelor de tineret masculin şi feminin din Rusia. Acest lucru vizează echipele cu vârsta sub 17 ani şi intră în vigoare în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un comunicat publicat pe reţelele sale de socializare, UEFA a explicat că:

„Tinerii nu ar trebui să fie pedepsiţi pentru acţiuni pentru care adulţii sunt singurii responsabili”. Pentru Comitetul Executiv, „este deosebit de regretabil faptul că, din cauza conflictului continuu, o generaţie de jucători minori este privată de dreptul de a juca în competiţiile internaţionale de fotbal”.

În consecinţă, organismul european a dat instrucţiuni administraţiei sale să găsească „soluţii tehnice” pentru a reintroduce echipele ruseşti Under-17 în competiţiile din acest sezon, chiar dacă tragerile la sorţi au avut deja loc. Cu toate acestea, meciurile vor trebui să se dispute în afara teritoriului rusesc, fără steaguri, imnuri naţionale sau ţinută oficială.

Cu toate acestea, UEFA şi-a reafirmat „condamnarea războiului ilegal purtat de Rusia” din februarie 2022 şi a confirmat „suspendarea tuturor celorlalte echipe ruseşti – cluburi şi echipe naţionale – până la sfârşitul conflictului din Ucraina”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și