Închide meniul

Farul – Sheriff Tiraspol 1-0. Kiki, gol uriaş! Victorie pentru Gică Hagi, în turul 1 preliminar al Champions League!

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 22:45 / Actualizat: 15 iulie 2023, 21:58

Reclamă
Farul – Sheriff Tiraspol 1-0. Kiki, gol uriaş! Victorie pentru Gică Hagi, în turul 1 preliminar al Champions League!

Urartu - Farul, LIVE TEXT

Jucătorii celor de la Farul, în timpul unui meci/ Hepta

Farul Constanța s-a impus în fața celor de la Sheriff Tiraspol cu scorul de 1-0, după o partidă plină de evenimente. „Marinarii” au avut emoții în ultima parte a meciului, atunci când moldovenii au ratat mai multe ocazii de a egala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câștigătoarea din dubla manșă dintre Farul Constanța și Sheriff Tiraspol se va duela, în turul al 2-lea preliminar al UEFA Champions League, cu învingătoarea „dublei” dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa.

Farul – Sheriff Tiraspol 1-0

Min 90+8: Final de meci la Ovidiu

Min 90+2: Ocazie mare pentru Farul, după o lovitură liberă executată de Borgnino

Min 79: Ocazie pentru Sheriff, după un șut din afara careului

Reclamă

Min 78: Emoții la poarta lui Aioani, după un șut deviat al moldovenilor

Min 73: Ocazie imensă pentru Sheriff. Garananga a trimis peste poarta lui Aioani, din fața porții

Min 67: Ocazie mare pentru Sheriff. Moldovenii au irosit o situație de atac rezultată dintr-o lovitură de la colțul terenului

Reclamă 4 / 0/3

Min 65: Ocazie pentru Sheriff. Fernandes a trimis un șut de la distanță, care l-a încercat pe Aioani

Min 56: Gol Farul! David Kiki a deschis scorul la Ovidiu.

Min 46: A început a doua repriză

Min 45+3: Pauză la Ovidiu

Min 41: Ocazie pentru Farul. Andrei Borza a șutat din interiorul careului, în blocajul unui jucător de la Sheriff

Min 24: Ocazie pentru Farul. „Marinarii” au trimis o minge periculoasă în careul moldovenilor, care a fost respinsă de portarul echipei

Min 11: Ocazie pentru Farul. Adrian Mazilu a ratat, din nou, dintr-o situație de 1 la 1 cu portarul

Reclamă

Min 10: Ocazie pentru Sheriff Triaspol, dar Aioani a prins mingea fără probleme

Min 2: Ratare uriașă pentru Farul! Adrian Mazilu a șutat în portar, după o fază în care apărarea lui Sheriff a fost luată prin surprindere

Min 1: Meciul a început

Echipele de start:

Farul: Aioani – Kiki, M. Popescu, Boli, Borza – Artean, Nedelcu, T. Băluță – Mazilu, Rivaldinho, Alibec
Rezerve: Buzbuchi – Queiros, Vînă, Borgnino, Andronache, Sîrbu, Dumitrache, Bassong, Marins, Sali, N. Popescu
Antrenor: Gică Hagi

Sheriff: Koval – Zohouri, Tovar, Garananga, Bueno, Apostolakis, Talal, Kyabou, Fernandes – Luvannor, Mbekeli
Rezerve: Straistari, Pașcenco – Djibo, Badolo, Ngah, Forov, Dijinari, Paiva, Boțan, Ademo
Antrenor: Roberto Bordin

Gică Hagi speră să-şi ducă echipa cât mai departe în Europa, în acest sezon. Farul o are ca adversară, în primul tur din Champions League, pe Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova.

Moldovenii reuşeau un parcurs incredibil în 2021, atunci câne se califica în grupele Champions League, şi o învingeau pe Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu.

De atunci însă, echipa s-a schimbat, iar în această vară a realizat nu mai puţin de 12 transferuri.

De cealaltă parte, Farul a transferat şi ea 10 jucători. Benchaib, Vianna, Rivaldinho, Carnat, Borgnino, Vînă, Dussaut, Bassong, Queiros şi Pacionel s-au înţeles cu trupa lui Gică Hagi.

Hagi se confruntă şi cu probleme de lot, înaintea confruntării cu Sheriff. Doi dintre jucătorii nou-veniţi, Borgnino şi Rivaldinho, nu pot evolua din primul minut în confruntarea cu moldovenii.

Meciul retur va avea loc săptămâna viitoare, pe 18 iulie, la Tiraspol. Dacă va trece de campioana Republicii Moldova, constănţenii vor da piept în turul secund preliminar din Champions League cu învingătoarea duelului Hamrun – Maccabi Haifa.

În partida tur, Maccabi Haifa s-a impus cu 4-0 şi astfel este favorită să se califice în turul secund preliminar.

Dacă Farul va fi eliminată de către Sheriff, constănţenii vor retrograda în turul doi preliminar din Conference League, acolo unde evoluează şi celelalte echipe româneşti, FCSB, CFR Cluj şi Sepsi.

Gică Popescu, anunţ înainte de Farul – Sheriff: „Avem şanse de calificare!”

Gică Popescu a făcut un anunţ clar înainte de Farul – Sheriff, partida din primul tur preliminar din Champions League. Preşedintele campioanei este convins că trupa lui Gică Hagi are mari şanse să obţină biletele pentru faza următoarea din preliminariile celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.

De asemenea, „Baciul” a declarat că are mare încredere că Farul poate avea un parcurs remarcabil în acest sezon european. Pe de altă parte, Gică Popescu a mărturisit că Ionuţ Larie, Tudor Băluţă şi Constantin Grameni sunt incerţi înaintea duelului din preliminariile Champions League.

„Cred că avem șanse de calificare și sunt convins că vom vedea o altă echipă față de meciul din Supercupă. Am avut probleme, dar trebuie să ne respectăm blazonul. Am avut jucători care nu au jucat și este riscant să îi bagi în asemenea meci. Indiferent cine va juca, sunt sigur că orice jucător va da totul pe teren.

(n.r. despre Larie, Băluță și Grameni) Nu sunt 100%, dar sunt pe drumul cel bun. Larie abia astăzi s-a antrenat cu echipa.

Avem speranțe foarte mari, poate chiar mai mari decât voi”, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipele de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și