Închide meniul

Fază controversată în Napoli – AC Milan! Olivier Giroud a ratat un penalty, însă rossonerii au cerut repetarea loviturii de la 11 metri

Sebastian Cristian Publicat: 18 aprilie 2023, 22:51

Reclamă
Fază controversată în Napoli – AC Milan! Olivier Giroud a ratat un penalty, însă rossonerii au cerut repetarea loviturii de la 11 metri

Fază controversată în Napoli - AC Milan

Olivier Giroud a ratat penalty / Captură Twitter

Fază controversată în Napoli – AC Milan! Olivier Giroud a ratat un penalty, însă rossonerii au cerut repetarea loviturii de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milanezii au acuzat faptul că jucătorii de la Napoli au intrat în careu înainte ca atacantul francez să execute lovitura de la punctul cu var.

Fază controversată în Napoli – AC Milan! Olivier Giroud a ratat un penalty, însă rossonerii au cerut repetarea loviturii de la 11 metri

În minutul 21 al confuntării de pe stadionul „Diego Maradona” din Napoli, Rafael Leao a fost faultat în careu de Mario Rui. Arbitrul întâlnirii a dictat penalty, iar Olivier Giroud a fost cel care și-a asumat responsabilitatea.

Șutul francezului a fost apărat de portarul Meret, însă cei de la AC Milan au cerut repetarea loviturii, dat fiind faptul că mai mulți jucători de la Napoli se aflau în careu. Arbitrul nu le-a dat dreptate rossonerilor. Francezul din atacul oaspeților nu mai ratase un penalty de peste 10 ani.

Totuși, Olivier Giroud s-a revanșat în minutul 43, atunci când a finalizat cu gol pasa primită de la Rafael Leao.

Reclamă

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Zinedine Zidane la Al-Nassr! Starul portughez l-ar fi sunat deja pe francez

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Zinedine Zidane la Al-Nassr! Se pare că starul portughez l-ar fi contactat deja pe antrenorul francez, care a primit o ofertă din partea oficialilor saudiți. CR7 ar putea fi din nou antrenat de „Zizou”, care este liber de contract în acest moment.

Al-Nassr a rămas fără antrenor, după ce Rudi Garcia a fost demis. În locul acestuia, tehnician interimar a fost numit croatul Dinko Jelicic.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Franța notează faptul că Zinedine Zidane a fost deja ofertat de Al-Nassr. Cristiano Ronaldo ar fi avut un rol important în acest fapt, deoarece starul portughez vrea să reia colaborarea cu antrenorul francez.

Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane au făcut istorie la Real Madrid. Cei doi au cucerit împreună trei trofee UEFA Champions League la rând.

Zidane este liber de contract din 2021, atunci când și-a încheiat al doilea mandat la Real Madrid. Tehnicianul francez a fost și pe lista Federației Franceze de Fotbal, după Campionatul Mondial din Qatar, însă în cele din urmă, Didier Deschamps și-a prelungit contract pe banca vicecampioanei mondiale.

De asemenea, un alt nume pe care Cristiano Ronaldo și-l dorește la Al-Nassr este Jose Mourinho. Oficialii saudiți i-au făcut de asemenea, și antrenorului portughez, o ofertă colosală, de 100 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și