Închide meniul
VIDEO

Faza serii în UEFA Champions League. Gest fabulos făcut, în tribune, la FC Copenhaga – Sevilla: „Vă mulţumim că aţi făcut deplasarea!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2022, 9:25

Faza serii în UEFA Champions League. Gest fabulos făcut, în tribune, la FC Copenhaga – Sevilla: „Vă mulţumim că aţi făcut deplasarea!

Faza serii în UEFA Champions League. Gest fabulos făcut, în tribune, la FC Copenhaga - Sevilla

Fanii lui FC Sevilla au primit bere gratis / Colaj Twitter

  • Imagini spectaculoase la FC Copenhaga – Sevilla 0-0
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Faza serii în UEFA Champions League le-a aparţinut danezilor, la meciul FC Copenhaga – Sevilla 0-0. Fanii grupării din La Liga au primit bere gratis din partea gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile au devenit imediat virale. „Salut, Sevilla! Vă mulţumim că aţi făcut deplasarea la Copenhaga„, a fost mesajul conducătorilor clubului. Peste 1 milion de vizionări a avut clipul în mai puţin de 10 ore!

Faza serii în UEFA Champions League. Gest fabulos făcut, în tribune, la FC Copenhaga – Sevilla

Suporterii andaluzi au părut extrem de surprinşi de gestul făcut de rivali. Au început să aplaude în momentul în care au primit paharele de bere. A fost o atmosferă de zile mari în tribunele arenei.

Susţinătorii celor de la Sevilla nu s-au putut bucura şi de o victorie a favoriţilor. Chiar dacă spaniolii au avut o posesie superioară (61%) şi mai multe ocazii de gol, s-a terminat cu o remiză albă. În urma acestui rezultat, FC Copenhaga şi Sevilla au câte un punct în grupa G. Manchester City este lider, cu 6 puncte, în timp ce locul secund este ocupat de Borussia Dortmund, cu 3 puncte.

Reclamă

Erling Haaland, gol fabulos în Manchester City – Borussia Dortmund 2-1

Erling Haaland a fost comparat de Pep Guardiola cu Johan Cruyff la finalul meciului Manchester City – Borussia Dortmund, scor 2-1, în grupa G din UEFA Champions League. Starul norvegian de 22 de ani a marcat chiar împotriva fostei sale echipe.

Haaland a avut o nouă prestaţie de vis şi şi-a ajutat echipa să obţină o nouă victorie în Liga Campionilor. Nemţii au condus cu 1-0, după reuşita lui Bellingham, dar gruparea din Premier League a avut o revenire de senzaţie. Mai întâi John Stones a restabilit egalitatea, în minutul 80. La scurt timp distanţă, Erling Haaland a reuşit un gol fabulos, din centrarea lui Cancelo.

Haaland a ajuns la 26 de goluri în numai 21 de meciuri jucate în Champions League. Are o medie de câte un gol înscris la fiecare 62 de minute!

Reclamă 4 / 0/3

Am arătat, într-un final, cine suntem. Aşa trebuie să jucăm. Sunt mândru de ultimele 20-25 de minute. Noi am marcat două goluri minunate, dar al meu a fost cel mai tare, ca să fiu sincer! A fost o centrare frumoasă a lui Cancelo„, a declarat Erling Haaland după ce a marcat chiar în poarta echipei la care s-a făcut remarcat.

Pep Guardiola a avut o reacţie magnifică după execuţia acrobatică a lui Haaland (VEZI AICI VIDEO CU GOLUL!). L-a comparat cu o legendă a fotbalului mondial.

Ce gol! Îmi amintesc că, în momentul în care eram la Barcelona, Cruyff a marcat un gol similar împotriva lui Atletico. Este frumos să-l avem aici (n.r. pe Haaland), este asemeni lui Johan„, a declarat managerul lui Manchester City la conferinţa de presă, citat de dailymail.com.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:12 Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 22:07 „Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României! 22:01 LIVE TEXTManchester City – Real Madrid și Bayern – Arsenal se joacă ACUM! Dueluri „de foc” pentru semifinalele Ligii Campionilor 21:37 Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei 21:30 Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare” 21:18 VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-2 a fost în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 21:11 Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie 21:01 Corvinul a scris istorie după ce s-a calificat în finala Cupei! De când nu a mai ajuns o echipă din Liga a 2-a în ultimul act 20:53 VideoVlad Munteanu pariază pe Edi Iordănescu, la EURO: „E un turneu la care nu ai nimic de pierdut!” 20:35 Corvinul, calificare istorică în finala Cupei României! A învins-o categoric pe Voluntari şi a produs marea surpriză Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sergio Ramos a marcat pentru Sevilla chiar de ziua sa
La Liga • 30 mart., 18:28
Sergio Ramos a marcat pentru Sevilla chiar de ziua sa! Veteranul a obținut 3 puncte importante de la meciul cu Getafe
Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB
Liga 1 • 9 mart., 14:54
Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB: „Un mare vulcan vișiniu!”
Real Madrid - Leipzig şi Manchester City - FC Copenhaga LIVE SCORE
Liga Campionilor • 6 mart., 23:53
Real Madrid – Leipzig 1-1 şi Manchester City – FC Copenhaga 3-1. Madrilenii au tremurat pentru calificare pe Bernabeu
Gafa uriaşă din Manchester City - FC Copenhaga a adus aminte de Karius! Seară de coşmar pentru portarul danezilor
Liga Campionilor • 6 mart., 22:36
Gafa uriaşă din Manchester City – FC Copenhaga a adus aminte de Karius! Seară de coşmar pentru portarul danezilor
Leipzig - Real Madrid şi FC Copenhaga - Manchester City
Liga Campionilor • 13 feb., 23:45
Leipzig – Real Madrid 0-1 şi Copenhaga – Manchester City 1-3! Spectacol total în optimile Champions League